Se spomnite Julije Kramar? To počne 10 let pozneje

M. A.
30.12.2021, 5:00
0
Potem ko je pred dobrim tednom Tajda Korče osvojila naziv zmagovalke v osmi sezoni priljubljenega šova Slovenija ima talent, smo preverili, kaj počnejo nekdanji zmagovalci. Julija Kramar, zmagovalka 2. sezone, je letos obeležila 10. obletnico zmage, še vedno pa je predana glasbi. A zdaj na malce drugačen način.

Težko je verjeti, da je od zmage Julije Kramar v 2. sezoni šova Slovenija ima talent minilo že deset let, a čas neusmiljeno teče in tako je tudi simpatična svetlolaska letos obeležila to pomembno obletnico. Ob tem pravi, da se celotne izkušnje še zdaj rada spominja, saj da je bila izjemna: 'Stati pred toliko ljudmi, pred žirijo, pred kamerami ... Vse to je bilo izjemno nabito s pozitivno energijo. Tudi za odrom je bilo lepo, priprave ... Vse je bilo odlično in tega ne bom nikoli pozabila,' nam je zaupala. Njena vodilna rdeča nit skozi celotno sezono pa je bila predvsem ta, da je želela pokazati, kako zelo ljubi glasbo, kako uživa v petju in kako je čudovito, ko imaš svojo strast možnost deliti z drugimi. In očitno ji je to tudi uspelo, saj so jo slovenski gledalci vzeli za svojo in ji namenili zmago.

PREBERI ŠE
Tajda Korče poskrbela za nastop, ki je vse pustil odprtih ust

Zdaj se spominja, da se ji je takrat življenje precej obrnilo na glavo, saj je bil njen urnik kar naenkrat precej bolj poln in pester kot prej, veliko je bilo nastopov, snemanj in fotografiranj. Kaj pa zdaj? V glasbi še vedno uživa in še poje, a vendarle je svoje prioritete spremenila. Kakšne so in zakaj, nam je zaupala v spodnjem videu.

Ne pozabite, da si lahko na VOYO ogledate vseh osem sezon šova Slovenija ima talent in tako obudite spomine na vse vaše najljubše nastope! Najdete jih TUKAJ.

Julija Kramar je zmagala v drugi sezoni šova Slovenija ima talent.
Julija Kramar je zmagala v drugi sezoni šova Slovenija ima talent.FOTO: Miro Majcen