Zadovoljna.si
Jure Kotnik

Oddaje

Jure Kotnik osvojil vstopnico za finale šova Slovenija ima talent

Zadovoljna.si
15. 11. 2023 05.00
0

Preteklo nedeljo smo spremljali napeto drugo polfinalno oddajo devete sezone Slovenija ima talent, kjer je vstopnico za finale osvojil pevec Jure Kotnik. V tesnem boju za drugo mesto se je Jure pomeril s Sofio Chernitsyno, pri čemer ju je ločilo zgolj nekaj glasov med drugo- in tretjeuvrščenim. Vsi člani žirije so se strinjali, da jih je njegov čustven nastop bolj prepričal, zato so ga poslali v finale.

Čeprav je Jure Kotnik po duši metalec, je za svoj nastop izbral nežno balado in s svojim glasom navdušil občinstvo. Pred polfinalnim nastopom je Jure priznal, da se ne zaveda, da je bil njegov avdicijski nastop dober, saj sam verjame, da bi ga lahko izvedel še bolje. "Ko sem imel tri leta, sta se moja starša razšla, nato sem živel z mamo, sestro in babico," je Jure delil o svojem težkem otroštvu. 

V mladostništvu je imel v šoli precej težav zaradi hiperaktivnosti in hitrega izbruha jeze. Jure opisuje to obdobje kot čas svojeglavega, uporniškega in razdiralnega najstnika. 

Po nastopu v šovu Slovenija ima talent zdaj predstavlja svojo novo skladbo
Preberi še
Po nastopu v šovu Slovenija ima talent zdaj predstavlja svojo novo skladbo

Pri 17 letih ga je mama zaradi vedenjskih težav poslala k očetu v upanju, da ga bo s svojo strogo roko spravil v red. "Moja uporniška žilica me ni pustila pri miru in na koncu sem pobegnil tudi od njega. Moj odhod v Maribor pri 17 letih je bil začetek, ki me je pripeljal v zapor zaradi kriminalnih dejanj," je zaupal Jure. Danes pa ima glasbenik povsem spremenjen odnos s svojimi starši.

Jure Kotnik
Jure KotnikFOTO: POP TV
Cirkus Star sta se prebili na finalni oder šova Slovenija ima talent
Preberi še
Cirkus Star sta se prebili na finalni oder šova Slovenija ima talent

"Od svojih staršev sem prejel veliko podpore, zato jima bom do smrti hvaležen," pravi Jure danes o izboljšanih odnosih. Dodal je, da je mama njegova najboljša prijateljica, ki ga je vedno podpirala v glasbi. Čeprav ga oče sprva ni podpiral v glasbenem svetu, ga je po avdicijskem nastopu poklical in mu sporočil, da je nanj zelo ponosen ter da končno vidi, da je na pravi poti.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Ne zamudite naslednje polfinalne oddaje prihodnjo nedeljo ob 20. uri na POP TV. Vse zamujene oddaje si lahko vedno ogledate na VOYO. Bi si oddajo Slovenija ima talent rade ogledale v živo? V spodnjem članku izpolnite prijavnico in morda bosta karti za ogled nedeljske oddaje vaši!

NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent
Preberi še
NAGRADNA IGRA: osvojite vstopnici za ogled šova Slovenija ima talent

Vsi, ki svoj talent skrbno skrivate in bi ga želeli predstaviti celotni Sloveniji v novi sezoni Slovenija ima talent, lahko najdete prijavnico v spodnjem članku. Morda boste prav vi postali nova slovenska zvezda!

Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!
Preberi še
Prijavi se in postani nova slovenska zvezda!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368