Zadovoljna.si
Sodniki - MasterChef 2024

Oddaje

Karim: Ne samo, da me skrbi. Zelo me skrbi

E.R.
11. 04. 2024 05.00
0

V oddaji MasterChef bo nocoj znova nastopil čas za izločitveni test. Lomile se bodo kosti, vse bo šlo na nož in eden izmed tekmovalcev ne bo preživel.

Na izločitvenem testu se bo nocoj vse vrtelo okoli reber. Vsak od tekmovalcev si bo izbral eno vrsto, v prvem krogu pa bodo pripravljali ulično hrano. Če se jim bo uspelo uvrstiti med tri najboljše, bodo varni, sicer pa bo sledil drugi krog. V njem bodo kuhali z enako vrsto reber, pripraviti pa bodo morali prefinjeno restavracijsko jed.

S takšno lepotico je poročen Mojmir Šiftar
Preberi še
S takšno lepotico je poročen Mojmir Šiftar

Izločitveni test pa bo težji tudi zaradi tega, ker bosta vrstni red izbiranja reber določila zmagovalca včerajšnjega individualnega testa – Jure Pavlič in Luka Pangos. Želela bosta dati prednost dekletom, saj verjameta, da so na področju reber manj izkušene kot moška, zato bosta dala možnost prve izbire Barbari, sledili pa bodo Amadeja, Lidija, Andreja, Rok, Domen in Matej.

Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je prišel v MasterChefa
Preberi še
Ne boste verjeli, kaj je delal, preden je prišel v MasterChefa

Ne glede na to pa se dekleta ne bodo najbolje izkazala. V prvem krogu bo namreč Karim naredil obhod po kuharskih postajah in nadvse razočarano poročal ostalima dvema sodnikoma: "Edina, ki me je do zdaj prepričala, Julija. Za vse ostale ne morem reči, da me skrbi, ampak me 'orng' skrbi."

Napoved ni nič kaj obetavna. Komu mislite, da bo naposled že po prvem krogu dejansko uspelo zasesti mesto na balkonu? In kateri poraženci se bodo morali z rebri soočiti še v drugem krogu?

Neverjetno, kakšnemu preobratu smo bili priča v MasterChefu
Preberi še
Neverjetno, kakšnemu preobratu smo bili priča v MasterChefu

Vse to bo jasno nocoj ob 21.15 na POP TV! Vsi naročniki pa si lahko epizodo že prej ogledate na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493