Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Kemija med Blažem in Kristino navdušuje gledalce

N. Č.
12. 12. 2022 05.00
4

Polfinalistke v šovu Sanjski moški so minuli konec tedna Blaža popeljale na pestre zmenke, ki so se zaključili tako, da je Blaž spoznal njihove najbližje. Pri nekaterih je bila to družina, pri drugih pa so bili to le prijatelji, kar je močno zmotilo naše komentatorje v oddaji Vrtnice in vino. Kateri zmenek jih je najbolj navdušil?

Tokrat sta Blaža na zmenek popeljali Kristina Miler in Arijanna Sara di Palma, toda kljub temu da sta bila oba zmenka izredno zanimiva, je eden izmed njiju na komentatorje naredil večji vtis. 

"Pridna, meni je to super. Tukaj se lahko več pogovarjaš," je Kristinino izbiro za zmenek pokomentirala Nuša, Jan pa je že vnaprej predvideval, da mu bo Kristinin zmenek bolj všeč. Kemije in dotikov na njunem zmenku nikakor ni manjkalo, toda komentatorji so si za konec zaželeli še vroč poljub, ki so ga tudi dočakali. Njihovo veselje si lahko ogledate v spodnjem video posnetku. 

Kristina se je na svojem zmenku odločila za sproščeno in igrivo energijo, Arijanna pa je izbrala bolj drzno in adrenalinsko pot. "Daj nehaj, ga bo infarkt," je njeno izbiro zmenka pokomentirala Maruša, tudi ostali komentatorji pa so opazili, da Blaž med čakanjem na skok ni bil tako sproščen kot Arijanna. 

Tudi njun zmenek se je zaključil s spoznavanjem družine, ki pa je bilo zaradi jezikovne prepreke malce bolj nenavadno. Sporazumevanje med Arijanninim očetom in Blažem je do solz nasmejalo komentatorje, hkrati pa jih je opomnilo na lastne anekdote. 

Prihajajoči vikend sta na sporedu še zadnji dve epizodi letošnje sezone priljubljenega resničnostnega šova Sanjski moški, skupaj s sanjskim Blažem pa se bo za letos poslovila tudi komentatorska oddaja Vrtnice in vino. Vse zamujene epizode obeh oddaj vas že čakajo na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

Ne zamudite zadnje ceremonije vrtnic!
Ne zamudite zadnje ceremonije vrtnic!FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375