Zadovoljna.si
Doris in Žiga

Oddaje

Kljub izločitvenemu testu tekmovalec tekmici priskočil na pomoč

M. A.
11. 05. 2023 05.00
0

V nocojšnji epizodi priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija se bodo tekmovalci v izločitvenem izzivu ponovno borili za obstoj v tekmovanju. Kljub temu da bo šlo na vse ali nič, bo Žiga Škvorc vseeno na prvo mesto postavil srce in pomagal svoji tekmici.

Tokratni izločitveni test bo v znamenju jajc, tekmovalci pa se bodo morali dokazati v štirih različnih tehnikah priprave jajc. Tisti tekmovalci, ki se bodo na posamezni stopnji odrezali najslabše, bodo morali v drugem delu izziva sodnikom pripraviti zajtrk, ki bo vključeval jajce, kot ga poprej niso dobro naredili. Za Doris Vlah bo to mehko kuhano jajce, za katerega sta potrebna vroča voda in dovolj časa, proti koncu izziva pa ji bo obojega zmanjkovalo. Čeprav je njegova tekmica, pa se ji bo odločil pomagati eden izmed njenih tekmecev. Več si oglejte v spodnjem videu.

Najnovejše epizode, ki bo razkrila, katerih osem tekmovalcev ostaja v tekmovanju za 50.000 evrov in naziv devetega slovenskega Masterchefa, ne zamudite nocoj ob 21.10 na POP TV, že zdaj pa si jo lahko predpremierno ogledate na VOYO, kjer vas čakajo tudi vse zamujene epizode te sezone.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Doris Vlah
Doris VlahFOTO: POP TV


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368