Zadovoljna.si
Kmetija

Oddaje

Kmetija: med tekmovalci dva para, vroči fantje in znan obraz

M. A.
22. 08. 2021 19.45
0

Že čez nekaj tednov se na VOYO in POP TV vrača Kmetija, ki ste jo številni slovenski gledalci že nestrpno pričakovali. Posestvo v Prekmurju so naselili novi tekmovalci, ki vam bodo krajšali hladne jesenske večere, zdaj pa je čas, da jih spoznate tudi vi.

GINO PODGORNIK, 22 let, Tolmin

Pred kratkim je postal samski, zato bo v Kmetiji lahko doživel popoln reset in se odklopil od zunanjega sveta. Vodita ga želja po novi življenjski izkušnji in seveda tudi denarna nagrada, ki bi jo delno vložil v kriptovalute, mami pa plačal potovanje. Z delom na kmetiji ima kar nekaj izkušenj, zato se tega ne boji, malce trepeta le pred tem, da ne ve, kaj ga čaka, a se tega hkrati tudi veseli. V zasebnem življenju se le redko razjezi, Slovencem pa obljublja, da se bo pokazal v iskreni luči: kot pozitiven, nasmejan, delaven in na trenutke malce odštekan.

Gino Podgornik
Gino PodgornikFOTO: Ana Gregorič

ANŽE IPAVIC, 29 let, Maribor

29-letnik se veseli mirnega okolja in nove družbe, sicer pa v Kmetijo vstopa, ker si od nje obeta vznemirljive izzive. V kakšni luči se bo predstavil tekmovalcem in gledalcem, še ne razkriva, sicer pa se trener življenjskih veščin v mislih že spogleduje z denarno nagrado, ki bi jo vložil v nadaljnja izobraževanja in svoje podjetje. Trije pridevniki, s katerimi se opisuje, so nor, seksi in ljubeč, do finala in posledične zmage pa namerava priti z zavezništvom z drugimi tekmovalci.

Anže Ipavic
Anže IpavicFOTO: Ana Gregorič

DOMINIK VISOČNIK, 25 let, Hoče in NIKA BELČIĆ, 20 let, Maribor (par)

V Kmetijo letos vstopata tudi dva para. Prva sta Dominik in Nika; 25-letnik ne razkriva svoje strategije, ki ga bo popeljala do zmage, priznava pa, da si je v minulih sezonah dobro zapomnil Denisa Toplaka, zato bo morebiti posnemal njega. Prav za to, da bi osvojil 50 tisočakov, se je tudi prijavil, denar bi vložil v nakup stanovanja, Niko pa bi odpeljal na potovanje. Na vstop v šov se ni posebej pripravljal, saj zna kar nekaj kmečkih opravil, hkrati pa se zaveda, da odhaja v šov, zato verjame, da je le malo možnosti, da ga sotekmovalci uspejo razjeziti.

Medtem mlada vizažistka v Kmetijo vstopa z jasnim namenom: zabavati gledalce. Pravi, da bo v šov prinesla spletke, taktike in norčije, do sotekmovalcev pa se bo obnašala tako, kot se bodo do nje oni. Razjezili je ne bodo, še pove, v šovu je zato, da ona razjezi njih. Osvojeni denar v primeru zmage bi porabila za nakup stanovanja, kamor bi se preselila skupaj z Dominikom.

Dominik Visočnik in Nika Belčić
Dominik Visočnik in Nika BelčićFOTO: Ana Gregorič

JAN KNEZ, 56 let, Maribor

Pevec, ki ga v Kmetijo vleče nov izziv in ga hkrati mika naziv zmagovalca, se je na odhod pripravljal ves mesec prej. Na kmečka dela se sicer dobro spozna in jih tudi obvlada, zato se gledalcem namerava dokazati s pridnim delom, priznava pa, da bojda velja za posebneža. Čeprav je razvezan, ne dopušča možnosti, da bi se v šovu romantično zapletel, denarno nagrado pa bi porabil za oddih in avto.

Jan Knez
Jan KnezFOTO: Ana Gregorič

FRANC VOZEL, 59 let, Trbovlje

Simpatični Zasavec se je v eni Kmetiji že preizkusil in v njej tudi navdušil gledalce, zdaj pa se po nekaj letih vrača, a taktika ostaja enaka. Pravi, da bo ostal pozitiven in pošten, sotekmovalcem se ne bo pustil sprovocirati, da je vešč vseh kmečkih del, pa je v preteklosti že dokazal. O denarni nagradi še ne razmišlja, morebiti prav zato, ker se od vseh tekmovalcev najbolje zaveda, kako težka je pot do nje.

Franc Vozel
Franc VozelFOTO: Ana Gregorič

TILEN BRGLEZ, 23 let, Rogaška Slatina

Mladi vzgojitelj se že pred vstopom v šov spozna na številna kmečka opravila in čeprav se v boj podaja prav z mislijo na glavno nagrado, si vseeno želi, da bi se s sotekmovalci ujel in dobro razumel. Zase pravi, da je zelo komunikativen, rad tudi prisluhne drugim in se mu ni težko prilagoditi, taktika, ki se je bo poslužil, pa bo prav takšna, da se bo z vsemi družil, se od njih čim več naučil in potem to znanje uporabil sebi v prid. Denar bi vložil v stanovanje, ki si ga trenutno ureja.

Tilen Brglez
Tilen BrglezFOTO: Ana Gregorič

AMBROŽ VAHEN, 29 let, Šentjur

Če se bo samski keramičar dovolj dolgo obdržal v šovu, bo prav v njem praznoval svoj 30. rojstni dan, možno pa je tudi, da tam najde še ljubezen, saj pravi, da je odprt za vse. Čeprav se je prijavil predvsem zaradi novega doživetja v svojem življenju, zdaj nikomur ne namerava popuščati, kmečka opravila pa tudi dobro pozna, saj je odraščal na kmetiji pri svojem botru. Denarno nagrado bi posvetil nekaterim otrokom in jim obnovil kopalnico, kar je v preteklosti že počel. Kot pravi sam, mu to, ko pomaga sočloveku, daje hrano za dušo, sam pa se tako počuti veliko bolje.

Ambrož Vahen
Ambrož VahenFOTO: Ana Gregorič

KARIN LIPOVNIK, 25 let, Dravograd

Organizatorka poslovanja je že od malih nog razmišljala o tem, da bi se preizkusila v resničnostnem šovu. Njena prva izbira je bil Big Brother, zdaj pa se je odločila za Kmetijo. Zase pravi, da bo iskrena, direktna in smešna, predvsem iskrenost pa pričakuje tudi od sotekmovalcev, saj laži ne prenaša. Trenutno je samska, je pa njen bivši fant kmet, zato se je spoznala s številnimi kmečkimi opravili, denarno nagrado pa bi porabila za nakup stanovanja.

Karin Lipovnik
Karin LipovnikFOTO: Ana Gregorič

MAJDA CANDIR, 59 let, Gorica pri Slivnici

Šivilja, ki vstopa v šov, se veseli novih poznanstev in prijateljstev, pa tudi dela se ne boji, saj marsikaj zna. Zase pravi, da je zelo komunikativna in da se navadno prilagodi drugim, taktike za zmago pa še nima, saj jo bo razvila, ko bo spoznala konkurenco. Tisti, ki jo poznajo, jo imajo za delovno, prijazno in nekonfliktno in upa, da se bo v takšni luči pokazala tudi v šovu. Sotekmovalci jo lahko razjezijo s poniževanjem, sicer pa se veseli tega, da ugotovi, koliko je psihično močna. Z glavno nagrado bi si kupila stanovanje.

Majda Candir
Majda CandirFOTO: Ana Gregorič

ROMANA LAVRIČ, 20 let, Vrtače pri Litiji

Mlada študentka se trenutno preživlja z delom natakarice, sicer pa živi na kmetiji, zato ji delo v šovu ne bo povzročalo preglavic. Prijavila se je po ideji soseda, sicer pa ima dodatno prednost, saj prijateljuje z Laro Goršek Kos, ki se je v Kmetiji že preizkusila, zato ji je zagotovo dala kakšen dober nasvet. Posebne taktike sicer pred vstopom v šov nima, pravi, da bo takšna, kot je tudi v zasebnem življenju. Z denarno nagrado bi povečala domačo kmetijo, najbolj pa jo skrbi, da bo naletela na neiskrene sotekmovalce, ki bodo opravljali za njenim hrbtom.

Romana Lavrič
Romana LavričFOTO: Ana Gregorič

TJAŠA VREČIČ, 23 let, Murska Sobota

Tjašina dolgoletna želja je bila, da se preizkusi v Kmetiji in zdaj je napočil čas, da jo uresniči. Ker razmišlja o selitvi, bi denar porabila prav za to, sicer pa strategije za zmago ne izdaja. Najbolj se boji tega, da bi izpadla že v prvem tednu, sicer pa kot veterinarski tehnik dobro pozna živali in nasploh obvlada kmečka dela. Sotekmovalci jo bodo najbolj jezili, če ne bodo delali oz. če bodo obrekovali, poleg tega da je delavna, pa bi se rada Slovencem predstavila tudi kot velika ljubiteljica športa.

Tjaša Vrečič
Tjaša VrečičFOTO: Ana Gregorič

MARIA ARKO, 57 let, Ribnica

Oblikovalka Maria se pred vstopom v šov najbolj veseli občutka nostalgije, življenja, kot je potekalo nekoč, pa čeprav vseeno na malce bolj sodoben način. Sotekmovalcev se ne boji, saj je tudi sicer kot oblikovalka in urejevalka domov veliko med ljudmi, velja pa za komunikativno osebo. Pravi, da se znajde v vsaki situaciji in da se lahko brez težav v eni minuti rokuje s predsednikom države, že v drugi pa pomaga ostarelim in osamljenim. Posebej takim rada priskoči na pomoč. Prav njim bi z denarjem tudi najbolj pomagala, saj meni, da družba nanje pogosto pozabi, njej Kmetija bolj predstavlja svež veter v življenju.

Maria Arko
Maria ArkoFOTO: Ana Gregorič

STANKA TOKIĆ, 60 let, Maribor

Upokojenka, ki prihaja v Kmetijo, pravi, da svoje strategije za zmago še ne namerava razkriti, zagotavlja pa, da lahko od nje pričakujemo, da bo delavna in da se bo predstavila kot odgovorna in marljiva kmetica. Veliko izkušenj s kmečkim delom nima, najmanj se veseli molže krav, skrbi pa jo tudi, da njeni sotekmovalci ne bi bili pripravljeni delati in bi čas raje posvečali prepirom. Del denarne nagrade bi podarila otrokom brez staršev, nekaj bi podarila hčerki, bratu in staršem, del nagrade pa bi namenila sebi.

Stanka Tokić
Stanka TokićFOTO: Ana Gregorič

ALJAŽ PUŠNIK, 21 let, Trzin in LINA MAJCEN, 20 let, Moste pri Komendi

Drugi par, ki bo popestril letošnjo Kmetijo, sta Lina in Aljaž. Slednji se dela v šovu ne boji, saj zna postoriti marsikaj, bolj se boji sotekmovalcev, saj ne ve, kaj lahko od njih pričakuje. Priznava sicer, da prejšnjih sezon šova ni spremljal in da s Kmetije pozna samo kokoši, za vstop v šov pa ga je prepričala punca Lina. Zase meni, da pozna dovolj kmečkih opravil, da ji v šovu ne bo težko, prav tako meni, da ni izbirčna za hrano, razen solate ne mara, ker pravi, da je za zajce. Tudi njej bo izziv bivanje z različnimi karakterji. Zaveda se, da s svojim življenjem šele začenja, zato denarja ne bi kar zapravila, temveč bi ga položila na varčevalni račun.

Lina Majcen in Aljaž Pušnik
Lina Majcen in Aljaž PušnikFOTO: Ana Gregorič
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Letošnjo Kmetijo bodo očitno zaznamovale skrivnosti ... Odkrivajte jih skupaj s tekmovalci in z nami na VOYO in POP TV – že septembra!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 404