Zadovoljna.si
Karin in Lina v areni

Oddaje

Kmetija: Boj med Lino in Karin v ponedeljek, vrača se izpadli tekmovalec

M. A.
05. 11. 2021 05.00
0

Novembrski urnik na POP TV prinaša dve epizodi priljubljenega šova Ljubezen po domače, ki ga bomo spremljali v petek in soboto ob 20.00, Kmetija in z njo napet dvoboj v areni med Lino Majcen in Karin Lipovnik pa se na televizijske ekrane vračata v ponedeljek ob 20.55. A ne skrbite, ljubitelji Kmetije – spodaj ekskluzivno razkrivamo, kakšen dvoboj bo izbrala Karin in kaj se bo zgodilo z izpadlimi stanovalci hiše v gozdu.

Lina Majcen je skupaj s svojim fantom Aljažem Pušnikom vse od drugega tedna na Kmetiji na skrivaj vlekla številne niti in vplivala na sotekmovalce, a zdi se, da se jima načrti vse bolj rušijo, zaveznikov pa imata čedalje manj. To sta še toliko bolj občutila v zadnjih dveh tednih; v prejšnjem se je moral v areni preizkusiti Aljaž, tokrat pa bo na vrsti Lina, ki ji bo ob strani stala Karin Lipovnik. Medtem ko je Lina prepričana, da bo Karin za boj v areni izbrala pratiko, pa bo 25-letnica presenetila in izbrala moč. S to idejo se je sicer poigravala že čez teden, a svoje končne odločitve takrat ni zaupala nikomur.

Po napetem dvoboju pa stresnega dne še ne bo konec. Gozdni prebivalci bodo namreč končno dobili odgovor na vprašanje, zakaj je ta teden zanje tako poseben. Voditeljica Natalija Bratkovič bo izpadle tekmovalce povabila v areno in jih presenetila z velikim preobratom sezone: nekomu se bo nasmehnila sreča in nadaljevanje borbe za glavno nagrado. Kako bodo prišli do zmagovalca? Več v spodnjem videu. 

'Čeprav si poraženka, še ne odhajaš domov. Za mesto na tej Kmetiji se boš ponovno borila. Anže, Stanka in Polona, tudi vi ste prišli do težko zaslužene priložnosti. Danes se boste vsi borili v četveroboju,' bo Natalija presenetila vse zbrane: 'Na koncu bo zmagovalec samo eden in ta se bo pridružil naši družini, znova zaživel na posestvu in se znova boril za glavno nagrado 50.000 evrov.'

Aljaž bo v ponedeljkovi epizodi nervozno navijal za svoje dekle Lino.
Aljaž bo v ponedeljkovi epizodi nervozno navijal za svoje dekle Lino.FOTO: POP TV

Nocoj pa ne zamudite nove epizode šova Ljubezen po domače, v kateri Bojan Mihaelo odpelje nekam, kjer jo želi spremeniti v svojo princesko. Njegov način osvajanja Mihaelo osupne, ob prihodu parčka domov pa je najbolj osupel Matej. Na kmetiji je pestro tudi v tetinem ljubezenskem taboru, kjer zlasti Denisa skrbi Metkin zmenek z drugim. Milanova dekleta se borijo za zmenek s svojim izbrancem. Bo končno prišla na vrsto Majda? Večerni dogodek pretrese Milana, ki se odloči povedati skrito resnico. V Ribnici Mitja in Nataša izgineta na tečaj tantre, po vrnitvi pa med njima pod težo bližajočega se izločanja poči.

V sobotni epizodi bo dalo pismo skrivnostne gospe Milanu dodaten zagon, da konča oblekico za svojo izbranko. Po Tanjinem obisku se Milan izpove njej in dekletom. David svoje punce odpelje na lepše. Manji se obeta še en zmenek z njim, tokrat na samem, vendar tudi tokrat morda ne bo šlo vse po načrtu. Joži je odločena, da Mirka ne bo kar tako prepustila Julijani. Bo ljubezen, ki jo Mirko izkazuje Julijani, premagala tudi to oviro?

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kmetijo lahko po novem spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.55, najnovejša epizoda pa vas še vedno dan prej čaka na VOYO.
Kmetijo lahko po novem spremljate od ponedeljka do četrtka ob 20.55, najnovejša epizoda pa vas še vedno dan prej čaka na VOYO.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471