Zadovoljna.si
Kmetija - David

Oddaje

Prvič v šovu bo zajokal moški

E.R.
22. 11. 2023 05.00
1

Davida nocoj čaka dvoboj, pred tem pa ga bodo premagala čustva, s čimer bo postal prvi moški, ki je v letošnji sezoni zajokal pred kamerami.

David bo nocoj kot drugi grešni kozel noč preživel v hlevu s Patricijo. Preden bosta zaspala, si bosta vzela čas za pogovor o bolj osebnih stvareh. Patricija bo namreč Davida vprašala, če pogreša svoje dekle, ki ga vztrajno že več tednov čaka doma. David ji bo pritrdil in razkril, da o svoji najdražji razmišlja vsak dan in da bi vse dal, da bi ga lahko na posestvu obiskala.

Tekmovalka obupana: 'Sploh ne vem, če si želim priti nazaj'
Preberi še
Tekmovalka obupana: 'Sploh ne vem, če si želim priti nazaj'

"To, da prideš domov od nekje, pa da te doma pričaka ena taka oseba, pa ta toplina, ki ti jo nudi ... To je neprecenljivo," bo še dodal na samem, nato pa priznal, da je skrajni čas, da pogleda njuno skupno fotografijo, ki si jo je prinesel za takrat, ko mu bo v šovu najtežje in ko bo potreboval novo dozo motivacije.

Ob tem bodo po licu polzele solze, čeprav se bo zavedal, da bi ga njegovo dekle ostro okaralo, če bi to videlo na lastne oči. David pa bo nato na plano zlil vsa svoja čustva: 

"Ne morem biti več tukaj s takimi ljudmi"
Preberi še
"Ne morem biti več tukaj s takimi ljudmi"

"Kadar koli grem od doma, samo čakam, da pridem nazaj. Zaradi nje sem tudi nehal voziti tovornjak po tujini, ker mi veliko več pomeni, da se vsak dan vidiva. Zelo je lepa. Zelo je prijazna, razumevajoča. Če želi z mano biti, živeti in delati, potrebuje veliko tega in ona ima tega na pretek. Zelo jo pogrešam. Srčno upam, da je v redu, živa, zdrava in da ji ni prehudo. Jaz bom že nekako. Potem bova pa spet skupaj."

Se bo Davidu do dvoboja uspelo potolažiti ali bo izgubil voljo in ga bo Patricija na trgu premagala? Vse to in še več lahko izveste nocoj ob 21.00 na POP TV! Današnjo epizodo resničnostnega šova Kmetija pa si lahko že prej ogledate tudi na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368