Zadovoljna.si
KMETIJA - Alen

Oddaje

Upa, da mama tega ne bo gledala, ker jo bo sram

E.R.
16. 11. 2023 05.00
0

Nocoj nas v Kmetiji čakata dva dvoboja v areni, v enem pa se bo tekmovalec ustrašil, da se bo s svojo nespretnostjo povsem osmešil na televizijskih zaslonih.

Nocoj se bosta v resničnostnem šovu Kmetija odvila dva dvoboja. V prvem se bosta Marcel in Žan borila za obstanek, v drugem pa se bosta spopadla grešni kozel z imuniteto – Suzana in glava družine – Alen. Zadnja dva se bosta pomerila v igri "črka na črko beseda".

Iz lesenih črk, ki jih bosta imela na voljo, bosta morala sestaviti star slovenski kmečki pregovor. Ko bosta prepričana, da sta ga pravilno sestavila, ga bosta morala prišepniti Nataliji na uho, in nato, če bo pregovor pravilen, odgovoriti še na tri vprašanja. Sliši se enostavno, kajne?

Pa se bo izkazalo, da je vse prej kot to. Tako Alen kot Suzana bosta namreč povsem izgubljena in ne bosta vedela, kje se naloge sploh lotiti. Še Natalijini namigi jima ne bodo prav zelo koristili. "Nimam pojma, stari, resno," bo tarnala Suzana, nič boljše pa ne bo šlo Alenu: "Upam, da mama ne bo tega gledala doma, da je ne bo sram."

Alena pa doma ne čaka samo mama, ampak tudi postavno dekle, o kateri si lahko več preberete v spodnjem članku na portalu Moskisvet.com:

Ta lepotica doma čaka tekmovalca Kmetije
Preberi še
Ta lepotica doma čaka tekmovalca Kmetije

Kdo vse bo torej nocoj iz arene odšel kot zmagovalec? Ne zamudite pestre epizode resničnostnega šova Kmetija, ki se bo na POP TV pričela ob 21.00! Najbolj radovedni pa si jo lahko že prej zavrtite na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368