Kmetija: med tekmovalkama bo počilo!

M. A.
14.09.2021, 5:00
0
Če so na Kmetiji še prejšnji teden tekmovalke zatrjevale, da so složne in da se vključujejo v ženski klan, ki bo poskrbel, da bodo tekmovanje zapustili moški, je zgodba po zgolj petih dneh že precej drugačna. Tekmovalke so namreč ugotovile, da za težke tedenske naloge potrebujejo močne roke, zato so sklenile, da je že napočil čas za ženski dvoboj. Kot kaže nocojšnja epizoda, pa so pri izbiri dvobojevalke precej složne, poleg tega pa bo še počilo med Mario in Majdo.

Komaj v drugi teden tekmovanja smo vstopili, pa se ženski klan očitno že krha. Tekmovalkam je postalo jasno, da bodo le stežka opravljale tedenske naloge, če jim ne bodo v pomoč močne moške roke, zato so sklenile, da se bosta ta teden v areni za obstanek na posestvu borili ženski, pri izboru prve pa so očitno precej složne. Ena izmed tekmovalk bo namreč dobila kar deset kamenčkov, kar jo bo presenetilo, a tega voditeljici in ostalim tekmovalcem ne bo priznala. 

"Tak rezultat sem pričakovala. Ali je bil dogovor ali pa res vsi čutijo enako. Spoštujem pa njihovo mnenje. Dnevi, ki sem jih preživela tukaj, so bili čudoviti, velika sprememba v mojem življenju," je tako povedala pred njimi, zgodba pa je bila drugačna, ko je ostala sama. "Popolnoma šokirana sem nad svojimi kolegi. Povsem so se obrnili proti meni, spoznala sem, da imajo vsi dva obraza," je šokirano priznala prva dvobojevalka, ki je kljub vsemu odločena, da bo ostala v igri za 50.000 evrov.

PREBERI ŠE
Na Kmetijo prihajata dve sanjski ženski (in dva fanta)

Katera tekmovalka bo izbrana za prvo dvobojevalko v areni tega tedna, bo postalo jasno nocoj ob 21.00 na POP TV, najbolj neučakani pa si lahko epizodo že zdaj ogledate na VOYO. V tokratni epizodi bo razkrita tudi skrivnost gostov, ki prihajajo na posestvo in med katerimi sta tudi dve tekmovalki šova Sanjski moški, večer pa bo prinesel nove težave ...

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Na Kmetijo nocoj res končno prihajajo tudi prvi gostje, ki pa imajo svojo skrivnost.
Na Kmetijo nocoj res končno prihajajo tudi prvi gostje, ki pa imajo svojo skrivnost.FOTO: POP TV