Zadovoljna.si
thumbnail

Oddaje

Nov teden, nove zarote: Tokrat bo kratko potegnil Marcel

E.R.
09. 10. 2023 05.00
0

Nova epizoda resničnostnega šova Kmetija prinaša novo kovanje zarot. Tokrat bo nastradal Marcel.

"Mislim, da se je Marcel zameril praktično vsem tekmovalcem na tej Kmetiji, razen svojima dvema patriotoma, ki jih ima zraven," bo sprva povedal Kristijan, preden bodo skupaj z Nušo, Patricijo, Matejo in Davidom pričeli kovati zaroto proti njemu.

Dogovarjali se bodo, kako bodo Marcela spravili najprej v areno, nato pa še domov. To bodo očitno želeli doseči za vsako ceno, saj bo med debato padla ideja, da Marcelova družina namerno izgubi pri tedenski nalogi. To idejo bo Kristijan povsem podprl, saj jim bo rekel, da jim prinese celotno nagrado, če na ta način spravijo ven Marcela ali Francija.

Marcel: "Preveč je bilo čudnih poz, ki mi niso odgovarjale"
Preberi še
Marcel: "Preveč je bilo čudnih poz, ki mi niso odgovarjale"

Tekmovalci bodo sicer ta teden imeli dve tedenski nalogi. Ena od teh bo vključevala zidanje, pri drugi pa bodo morali sami izdelati testenine. Na samem bo Kristjan delil še zaključno misel glede tega: "Kar se tiče te naloge, mislim da bomo eni in drugi zagrabili. Potem pa bo mogoče pri testeninah pade Mateji notri malce več soli ali pa se mogoče posušijo preveč. Bomo videli."

 

S čim se bo Marcel danes družinama tako zameril, da bo postal največji trn v peti skoraj vsem tekmovalcem?! Ne zamudite nove epizode resničnostnega šova Kmetija nocoj ob 21.00 na POP TV ali pa si epizodo že zdaj oglejte na VOYO

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493