Zadovoljna.si
Kmetija - Mateja

Oddaje

Matejino razkritje bo pretreslo Kmetijo

E.R.
10. 10. 2023 05.00
0

V šovu Kmetija tekmovalce nocoj čaka glasovanje s kamenčki. Še preden bodo tekmovalci v hlevu izbrali prvega dvobojevalca, pa bo Mateja razkrila, zakaj je v resnici postala glava družine.

Obe družini bo nocoj obiskala Natalija, saj bo čas, da družini določita prve dvobojevalce. Glasovanje bo veliko bolj zanimivo pri družini v hlevu, saj bo Natalijo zanimalo, kako je mogoče, da je Mateja iz statusa prve dvobojevalke tako hitro napredovala do statusa glave družine.

Nov teden, nove zarote: Tokrat bo kratko potegnil Marcel
Preberi še
Nov teden, nove zarote: Tokrat bo kratko potegnil Marcel

Mateja se bo samo zasmejala in povedala, da je naziv glave družine dobila zaradi naslednje obljube: "Anji sem obljubila, da se Patricija ne bo več jokala oziroma da jo bom zavarovala pred določenimi ljudmi." Natalijo bo seveda zanimalo, pred katerimi, Mateja pa bo brez zadržkov izstrelila: "Pred Marcelom."

Vihar čustev na Kmetiji: Suzana in Mateja znova v grenkem spopadu
Preberi še
Vihar čustev na Kmetiji: Suzana in Mateja znova v grenkem spopadu

 On ne bo mogel verjeti, kakšno umazano igro bo pred Natalijo pokazala Mateja, ki pa bo na koncu dodala še: "Tako kot se spravlja na ženske, naj se spravi še na kakšnega močnejšega od sebe. Nisem še videla, da bi kdaj napadel Domna ali Žana."

Na račun tega dogodka vas v današnji epizodi Kmetije ob 21.00 na POP TV ali že prej na VOYO čaka še veliko drame in preobratov. Še en nasvet: Pričakujte nepričakovano!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493