Zadovoljna.si
KMETIJA - Žan

Oddaje

Tekmovalec ni mogel skrivati svojih čustev: "Oba bom pogrešal"

E.R.
24. 11. 2023 05.00
0

Tekmovalci se zavedajo, da bodo njihovi prijatelji kaj kmalu postali njihovi največji nasprotniki, zato so pred tem izkoristili še zadnje trenutke in obujali spomine na to, kaj vse so na posestvu doživeli skupaj.

Prvi so se obujanju spominov prepustili David, Žan in Suzana - zadnji trije pripadniki klana SD (Sami dedi), v katerem bosta po ponedeljkovem dvoboju Suzane in Davida ostala samo še dva člana. "Pogoreli smo na celi črti," sta se na njihov račun sprva pošalila Žan in Suzana, Žan pa je nato priznal, da mu je propad stranke dedov, ki jo je ustanovil on, zelo težko gledati.

Trio se je nato spominjal, kako so se pravzaprav spoznali, Suzana pa je izpostavila, da se ji je Žan takrat predstavil v drugačni luči: "Na začetku se mi zdi, da je bil bolj sproščen, drugačen. Zdaj se mi zdi, da je bolj 'zategnjen'in da se fokusira samo na to, kako bo prišel do zmage. Samo to ga zanima, kar pa je navsezadnje pravilno, saj je zato prišel v šov."

Nove filmske poslastice na VOYO
Preberi še
Nove filmske poslastice na VOYO

 Na drugi strani pa so spomine ločeno obujali tudi Alen, Franc in Patricija. Franc in Alen sta se najprej spomnila, kako sta že kmalu na začetku dobila nož v hrbet od stranke SD in jo iz tega razloga zapustila. "To se mi zdi povsem pravilno, ker v tej stranki so bili sami negativni in mračni ljudje, ki so se res grdo obnašali," je komentirala Patricija.

Spomin na izdajo pa je prikapljal tudi med Žana, Suzano in Davida, ki sta jim pred kratkim nož v hrbet zarinili prav Patricija in Mateja. "Ne vem, kako si jima sploh lahko verjel," je Žanu nato zabrusila Suzana, ki jo je to nezaupanje srčnega izbranca zelo prizadelo in skoraj stalo razmerja.

Prvič v šovu bo zajokal moški
Preberi še
Prvič v šovu bo zajokal moški

V drugi trojici pa je Alen izpostavil zelo pomembno dejstvo: "Zdaj se kakšen teden še lahko kaj zmenimo, potem pa se bomo tako ali tako morali obrniti eden proti drugemu." Franc se bo s tem strinjal, na samem pa izdal: "Mi se zavedamo, da je to igra. Smo tudi eden drugemu že povedali, da se nam ni težko iti boriti v areno. Mislim, da se bova celo jaz in Alen prva znašla v areni."

Na drugi strani pa David podal drugačno napoved: "Čeprav nas teli iz nasprotnega klana radi mečejo ven enega za drugim, pa mislim, da je vseeno velika možnost, da eden ali celo dva člana SD-ja prideta v finalni teden, ker jim bo počasi zmanjakalo časa, da nas pomečejo ven."

"Ne morem biti več tukaj s takimi ljudmi"
Preberi še
"Ne morem biti več tukaj s takimi ljudmi"

 Žan pa je na samem priznal še, da mu je težko, zaradi dvoboja Davida in Suzane, ki se bo odvil v naslednji epizodi: "Pogrešal bom oba. Kdorkoli od njiju bo v ponedeljek zapustil Kmetijo, mi bo manjkal."

Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.00! Vsaka epizoda pa je vedno že dan prej na voljo za ogled na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368