Zadovoljna.si
8a51ac8f4b_63147029

Oddaje

Tekmovalka svari: "Še malo, pa mi bo počil film"

E.R.
15. 11. 2023 05.00
0

Tekmovalci morajo gospodarici Nadi ta teden skuhati golaž in ocvreti krofe, kar bo po zaslugi vodje v kuhinji vse prej kot mačji kašelj.

Mateja bo kot izkušena delavka v gostinstvu prevzela vlogo vodje kuhanja na posestvu, nad čimer pa na posestvu večinoma ne bodo navdušeni, še najmanj njeni kuharski pomočnici Nuša in Patricija, ki bosta za vsak premik v kuhinji dobili kritiko in usmeritve, kako stvari delati pravilno. 

Tekmovalka znova v solzah: "Še huje je kot v peklu"
Preberi še
Tekmovalka znova v solzah: "Še huje je kot v peklu"

"Pa to ni res. Hočeš nekaj narediti, pa nisi dovolj dober, pa hočeš narediti nekaj drugega, pa spet ni dovolj dobro ... Potem ne narediš, pa se jezi, ker nisi naredil. Jaz res ne vem več, kaj naj delam tukaj! Vsak trenutek mi bo počil film! To res ni več zdravo," se bo jezila Patricija, ki ne bo daleč od tega, da znori.

Poleg krofov in golaža se bodo nocoj na posestvu kuhale tudi nove zamere in spletke. Ne zamudite pestrega dogajanja, ki se bo na POP TV nadaljevalo že nocoj ob 21.00 ali si epizodo že prej oglejte na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368