Zadovoljna.si
Kmetija - Suzana

Oddaje

Ko čustva preplavijo posestvo ...

E.R.
11. 10. 2023 05.00
1

Nov dan prinaša nov prepir na posestvu, zaradi katerega bo Suzana končala v solzah.

Pred Suzano je znova težek dan na posestvu, saj se bo sprla z eno od sotekmovalk. "Razumem, da je ona zelo izkušena, ampak ni ji pa treba terorizirati ljudi okrog sebe. Tako mene kot ostalih, saj se ni zgodilo samo z mano, ampak z milijon ljudmi," bo najprej povedala na robu joka.

Suzana bo nato imela slabo vest in se je bo vse skupaj spet tako močno dotaknilo: "Ne vem, zakaj si dovolim, da me osebe, ki sploh niso moje osebe, tako prizadenejo, ampak že odkar sem bila majhna, me krivica in neiskreni ljudje ubijajo. Tega se kar ne morem nekako odvaditi. V teoriji sicer vem vse, v praksi pa mi je težko."

Na robu joka je razkrila: 'To se ni zgodilo prvič'
Preberi še
Na robu joka je razkrila: 'To se ni zgodilo prvič'

Pojasnila bo še, zakaj ji je v praksi tako težko ostati trdna in nezlomljiva: "Prizadenejo me odnosi, ki se tu rojevajo, ljudje se obračajo po vetru, delajo vse za svojo korist, namesto da bi se vsi razumeli in bili vsi dobro, ne pa da se tu borimo na življenje in smrt, pismo ..."

Kaj se bo danes zgodilo na posestvu, da bo Suzana doživela čustveni zlom, in katera od sotekmovalk bo kriva za to? Vse to in še več izveste nocoj ob 21.00 na POP TV ali pa že zdaj z ogledom epizode na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493