Zadovoljna.si
42ed8c6986_63123942

Oddaje

Takšnega preobrata v Kmetiji ni nihče pričakoval

E.R.
04. 10. 2023 05.00
1

Po glasovanju s kamenčki se je v resničnostnem šovu Kmetija zgodil nepričakovan preobrat. Štirje najmočnejši zavezniki so se sprli, zdaj pa se že kujejo nove zarote.

Sprva je Mateja še z veliko ljubezni in naklonjenosti skrbela za bolno Suzano, nato pa se je zgodilo glasovanje s kamenčki, zaradi katerega je vsa Matejina ljubezen izpuhtela v zrak. Suzana namreč ni glasovala tako, kot bi si želela Mateja, kar je ona občutila, kot da ji je zarila nož v hrbet. Njena jeza je na plan izbruhnila v jedilnici, kjer je bil prisoten tudi David

Ponoči je pijan silil v posteljo sotekmovalca; ta si ni mislil, da je tako razigran
Preberi še
Ponoči je pijan silil v posteljo sotekmovalca; ta si ni mislil, da je tako razigran

Glasovanje je bilo samo povod za dretje eden na drugega, saj so ponovno pogrevali spor iz preteklega dne. David in Mateja sta se združila proti Suzani, ki je prepir zaključila vsa objokana s priznanjem: "Želim si iti domov." 

Četvorico najmočnejših zaveznikov pa je poleg omenjene trojice prej sestavljal tudi Kristijan, ki mu je Mateja v drugo družino hitro sporočila, kaj se je zgodilo. "Kako je glupa," je slišano komentiral Kristjan, ki je pogovor z Matejo zaključil z grožnjo: "Če sediš na dveh stolčkih, hitro padeš." Podrobneje pa v spodnjem video posnetku:

Kaj se bo zdaj zgodilo s Suzano? Je pravkar postala tista tekmovalka, ki se je bodo skušali znebiti?

Odgovore prinaša samo ogled naslednjih epizod šova Kmetija, ki ga na POP TV lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21.00! Vse epizode pa si dan pred vsemi lahko ogledate tudi na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493