Zadovoljna.si
Kmetija tekmovalci

Oddaje

Kmetija brez milosti: To so tekmovalci, ki ne vedo, v kaj se spuščajo

M. A.
16. 08. 2022 12.15
0

Na vrata že trka jesen, z njo pa tudi Kmetija, eden najpriljubljenejših šovov slovenskih gledalcev, ki pa letos s seboj prinaša še bolj neizprosen boj za zmago in glavno nagrado v višini 50.000 evrov. 16 popolnoma različnih karakterjev bo bivalo na istem posestvu, skupaj premagovalo tedenske izzive in poskušalo navdušiti gospodarico Nado. Tokrat res ne bo lahko, saj bodo številne spremembe poskrbele za Kmetijo brez milosti.

Tako izgleda letošnja Kmetija
Preberi še
Tako izgleda letošnja Kmetija

Andrea Libič, 30, Logatec

Psihologinja Andrea obljublja, da se delu na Kmetiji ne bo izogibala. Veseli se predvsem novih izkušenj in spoznavanja sotekmovalcev, udeležba v resničnostnem šovu pa ji predstavlja izziv, saj obožuje naravo in adrenalin, ki ga prinašajo nepredvidljive situacije.

Andrea Libič
Andrea LibičFOTO: POP TV

Jan Zadravec, 24, Vrhnika

24-letnik, ki se ukvarja z igranjem igric, je spreten tudi pri kmečkih opravilih, kot sta košnja trave in obdelava lesa. Ob prihodu na Kmetijo se najbolj veseli, da bo spoznal nove ljudi. Sebe opiše kot trmastega, prijaznega in zabavnega. Želi se predstaviti Sloveniji in širiti dobro energijo.

Jan Zadravec
Jan ZadravecFOTO: POP TV

Damijan Forjanič, 25, Maribor

Motiviran, zabaven in tekmovalen modni svetovalec iz štajerske prestolnice je pripravljen na vse. Damijan, ki se najbolj boji kač, je pripravljen na vse izzive, vključno z ljubezenskimi in tistimi, ki vključujejo goloto. 25-letnik, ki svoje strategije ne želi deliti javno, ima načrt tudi za nagrado ob morebitni zmagi. Shranil jo bo za prihodnost, v kateri si želi ustvariti družino.

Damijan Forjanič
Damijan ForjaničFOTO: POP TV

Vladislav Antić, 25, Ljubljana

Ljubljančan se opisuje kot zanimivega, spretnega in razigranega, v šov pa vstopa z željo po zmagi in denarni nagradi, s katero bi odprl svoj lokal ali gostilno. Spoznavanje novih tekmovalcev ga ne skrbi, saj se je v življenju veliko selil in spoznal veliko različnih ljudi, veseli pa se predvsem izzivov in kmečkih opravil, ki se jih bo naučil na Kmetiji. Ob tem uživa popolno podporo družine, ki bo zanj navijala.

Vladislav Antić
Vladislav AntićFOTO: POP TV

Jan Zarnik, 23, Rova

Če Janu, ki se opisuje kot vzkipljiv, kdo ne bo stopil na žulj, ne bo težav. Pridno bo delal, a hkrati našel čas tudi za zabavo. Košnje trave se sicer ne veseli, bo pa z veseljem poskrbel, da bo hlev čist. Meni, da je zelo pomembno, da se na Kmetiji ne zameri ostalim tekmovalcem, saj je najboljša strategija za zmago ta, da ostaneš v zlati sredini.

Jan Zarnik
Jan ZarnikFOTO: POP TV

Valerija Ogulin, 20, Semič

Valerija je vešča dela na vrtu in v vinogradu, rada pa skrbi tudi za živali. V šovu bo pogrešala domače, obenem pa z veseljem pričakuje novo družbo in spoznavanje sotekmovalcev. Najmanj se veseli kidanja gnoja, razjezilo pa jo bo, če drugi prebivalci ne bodo vestno opravljali nalog, ki jim bodo dodeljene.

Valerija Ogulin
Valerija OgulinFOTO: POP TV

Ivan Šmergut, 32, Trbovlje

Ivan je zelo aktiven na Youtubu, zato ni presenečenje, da bo na Kmetiji najbolj pogrešal računalnik in internet. Kljub temu se Trboveljčan veseli dela na kmetiji in novih poznanstev. Zase pravi, da je komunikativen, družaben in iznajdljiv posameznik, ki je v šov prišel zmagat in se pokazat širši Sloveniji, s čimer bo svojo prepoznavnost še povečal.

Ivan Šmergut
Ivan ŠmergutFOTO: POP TV

Denis Kunštek, 25, Rogatec

Denis je samski, a ga ljubezensko življenje na Kmetiji ne zanima, saj svoje zasebno življenje rad ohranja zase. Prihaja po nove izzive in prijatelje, veseli pa se tudi vseh kmečkih opravil, ki ga čakajo. Pravi, da bo v šovu točno takšen, kot je vedno: pozitiven, zabaven, ljubeč in delaven. Če mu bo s svojo iskrenostjo uspelo priti do zmage, bo denarno nagrado izkoristil za odprtje svoje restavracije, še prej pa si bo privoščil dopust v tujini.

Denis Kunštek
Denis KunštekFOTO: POP TV

Maja Triler, 31, Ljubljana

Maja je mama dveh otrok, ki jima je obljubila, da ju v primeru zmage odpelje v Disneyland. Zase pravi, da je zgovorna, zabavna in trmasta, še posebej rada pa kaj ušpiči, zato z njo na Kmetiji gotovo nikoli ne bo dolgočasno. Je pa pripravljena tudi resno delati ter ostale tekmovalce motivirati in spodbujati, da bodo opravili vse naloge.

Maja Triler
Maja TrilerFOTO: POP TV
Razlogi za vstop v resničnostni šov presenetili voditeljico Kmetije
Preberi še
Razlogi za vstop v resničnostni šov presenetili voditeljico Kmetije

Karin Štangelj, 22, Šentjernej  

22-letna študentka se veseli dela z živalmi, v kuhinji in okolici kmetije. Svoj ljubezenski status trenutno opiše kot zapleten, njena želja pa je, da na kmetiji vzpostavi čim boljši odnos s sotekmovalci. Namerava se ravnati po besedah: ''Pokaži manj, kot imaš, in povej manj, kot veš.''

Karin Štangelj
Karin ŠtangeljFOTO: POP TV

Peter Schweitzer, 47, Ljubljana

Peter je vesel, ker bo na Kmetiji živel daleč stran od civilizacije, kljub temu pa bo tam pogrešal računalnik in svojega Range Roverja. S tekmovalci se ne misli iti podlih iger, kot sta povezovanje v skupine in goljufanje, saj si želi zmagati pošteno, s strategijo, ki jo bo oblikoval korak za korakom. V kmečko družino želi introvertiran Ljubljančan prinesti veliko humorja in vstajanje med 8.30 in 9.00.

Peter Schweitzer
Peter SchweitzerFOTO: POP TV

Danijela Medenjak, 29, Šmartno ob Paki

Levinja po horoskopu, ki ji delo na kmetiji ni tuje, ima v šovu jasen cilj. Osredotočena je na glavno nagrado, na poti do nje pa se bo skušala izogniti vsej drami in spletkam. 28-letna Danijela, ki se v življenju sicer najbolj boji kač in pajkov, ob tem priznava, da se bo morala v šovu poleg izzivov sicer soočiti tudi z domotožjem.

Danijela Medenjak
Danijela MedenjakFOTO: POP TV

Monika Nastja Sotenšek, 27, Litija

Monika nima izkušenj s kmečkimi opravili, vendar se veseli novih doživetij in poznanstev. 27-letnica je izbirčna, ne jé sadja in zelenjave, boji se ščurkov in kobilic, kljub vsemu pa napoveduje, da gledalci lahko od nje pričakujejo obilo pozitivne energije in smeha.

Monika Nastja Sotenšek
Monika Nastja SotenšekFOTO: POP TV

Aleš Kozic, 42, Draženci

42-letnik iz Dražencev se na Kmetijo podaja v upanju, da mu ta prinese čim več poznanstev, veseli pa se tudi tedenskih nalog. Sebe opiše kot delovnega, poštenega in neposrednega, glavno nagrado bi namenil hčeri, nekaj pa bi dal tudi v dobrodelne namene.

Aleš Kozic
Aleš KozicFOTO: POP TV

Jožica Jurjevčič, 61, Škofja Loka

Ni kmečkega opravila, ki mu Jožica ne bi bila kos. Na Kmetiji je pripravljena na delo, tekmovalci, ki se bodo tega otepali, pa pri njej gotovo ne bodo dobro zapisani. Zase pravi, da je prilagodljiva in odkrita, brez dlake na jeziku in da želi priti do zmage s poštenostjo. Denarno nagrado bi razdelila med svoje otroke.

Jožica Jurjevčič
Jožica JurjevčičFOTO: POP TV

Manja Šernek, 24, Portorož

Manja, ki jo gledalci poznajo iz šova Ljubezen po domače, se podaja na Kmetijo v upanju, da spozna nove ljudi in razišče svojo podeželsko stran. Boji se, da jo bo na posestvu pričakala neudobna postelja, izogniti bi se želela molži. Pravi, da je dobra poslušalka, zabavljačica in da jo krasi odločnost.

Manja Šernek
Manja ŠernekFOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV

Piškotki

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.

Omogoči uporabo piškotkov za ogled video vsebin, za boljše delovanje in napredno oglaševanje in si ob pregledu vsebin zagotovi optimalno uporabniško izkušnjo. S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Posamezne namene pa lahko izbiraš in urejaš s klikom na »Nastavitve piškotkov«. Več o piškotkih lahko prebereš tukaj.


ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 324