Zadovoljna.si
Kmetija - Tim

Oddaje

Prvič se mu je zgodilo, da mu je dekle reklo ne

E.R.
06. 10. 2023 12.00
0

Zabave v resničnostnem šovu Kmetija tudi danes ne bo manjkalo. Tim se bo namreč odel v Ramba in se odpravil na lov za pobeglo kravo.

Družini bo nocoj iz hleva pobegnila krava, ki jo bo treba ujeti. Za to posebno misijo se bo javil Tim, ki se bo temu primerno oblekel: "Krave so zelo nepredvidljive živali. Včasih so prijazne, včasih so zelo nevarne, tako da je res pomembno, da se fajn opremim, da bo še krava videla, s kom ima opravka," bo povedal, preden se bo z lasom podal na lov za pobeglim govedom.

Tekmovalka priznala, da tega dejanja v šovu ne obžaluje
Preberi še
Tekmovalka priznala, da tega dejanja v šovu ne obžaluje

Kot si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku, bo pri tem vse prej kot uspešen, kar bo priznal tudi sam: "To pa ni tako kot v filmih." Njegov lov na kravo bodo budno spremljali tudi ostali sotekmovalci. Nuša je bila videti najmanj zadovoljna, kar je tudi izrazila: "Katastrofa."

Timu naposled krave ne bo uspelo uloviti, čemur bo sledilo zanimivo razkritje: "To je pa v bistvu prva punca, ki mi je rekla ne, tako da f*** y**."

Bo pa današnja epizoda z izjemo tega zabavnega trenutka precej bolj resna. Tekmovalce namreč čakajo razglasitev zmagovalca tedenske naloge, dvoboj v areni in boj za glavo družine. Ne zamudite, pestro bo!

Takšnega preobrata v Kmetiji ni nihče pričakoval
Preberi še
Takšnega preobrata v Kmetiji ni nihče pričakoval

Resničnostni šov Kmetija lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do petka ob 21.00 ali pa si vsako epizodo že dan prej ogledate na VOYO

Več o zanimivem in pestrem dogajanju v šovu si lahko vedno preberete tudi na portalu Moškisvet.com, kjer smo med drugim poročali še o enem zelo zabavnem trenutku te sezone. Več pa v spodnjem članku:

"Žan, daj ga ven," je vzklikala tekmovalka Kmetije
Preberi še
"Žan, daj ga ven," je vzklikala tekmovalka Kmetije
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493