Vstopnica za finalni teden bo nocoj dobila lastnika

M. A.
12.11.2019, 7:40
1
Že nekaj tednov med črnimi ovcami na Kmetiji poteka tih boj za vstopnico, ki bi srečnega zmagovalca pripeljala naravnost v finalni teden. Po Danijelu, Tomu, Denisu in Luki se bosta v tem tednu v tem boju preizkusila še dvojčka Klobasa, ki sta vajena voditi igro, a tokrat je Luka korak pred njima. Uspelo mu je namreč zbrati namige svojih kolegov. A kdo bo tisti, ki bo prvi rešil celotno uganko?

Ko je voditeljica Natalija Bratkovič pred nekaj tedni tekmovalcem sporočila, da bodo morali vsak teden med sabo izbrati eno črno ovco, se je to sprva zdelo kot neprijetna kazen, zato je bil kot prvi na to mesto postavljen Danijel Frigelj, ki pri številnih sotekmovalcih ni priljubljen. Kmalu pa se je izkazalo, da ima črna ovca prav posebne ugodnosti, saj lahko v gozdu pride do namiga, ki lahko pripelje do vstopnice, s katero si tekmovalec zagotovi vstop v finalni teden.

Namiga sta poleg Danijela prejela še Tom in Denis, Luka Lampret, ki je edini, ki mu namiga ni uspelo dobiti, pa je trenutno najbliže temu, da odkrije tako zaželeno vstopnico.

PREBERI ŠE
NAGRADNA IGRA: Potegujte se za majice Kmetija!

Kdo si bo zagotovil vstopnico za vstop v finalni teden letošnje Kmetije?
Kdo si bo zagotovil vstopnico za vstop v finalni teden letošnje Kmetije?FOTO: POP TV

Načrte mu lahko še vedno prekrižata dvojčka Klobasa, ki sta si zvončka črne ovce okrog vratu zavezala ta teden. V nocojšnji napeti bitki za namige ne spreglejte, kdo bo korak bližje finalu, jasno pa bo tudi, ali bomo ta teden spremljali ženski ali moški dvoboj; za mesto prvega dvobojevalca se ’borita’Tanja in Danijel.

PREBERI ŠE
Luka o Janu: ’Vsi boste videli, kakšen hinavec je’

Med Tanjo in Danijelom bo zavrelo – dvakrat

Čeprav je Tanja ta teden dekla, kar pomeni, da je ogrožena, da postane prva dvobojevalka, verjame, da ima več možnosti za to prav Danijel. Kljub temu pa je nervoza na vrhuncu in danes bo med obema pošteno zavrelo – dvakrat. Tanja bo povedala, da je ’znorela, ker me je obtožil ravno nasprotno od tistega, kar se je zgodilo’, nato pa bo isti dan počilo še enkrat. Čeprav se bosta sprva sprla Sara Rutar in Danijel, se bo hitro spet vmešala prav Tanja. ’Danijel, ti res nisi normalen. Kaj se s tabo dogaja,’ ga bo napadla in se postavila Sari v bran. ’Ti imaš samo to srečo, da meni nisi naredil tega, kar si njej, ker bi naredila sceno.' Kakšna 'scena' se je odvijala na Kmetiji, ne spreglej nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa te nova epizoda čaka naVOYO.

PREBERI ŠE
Ženski prepir na Kmetiji: 'Jaz samo še čakam, da bo Kmetijo vrglo v zrak!'

Tanja bo obračunala z Danijelom.
Tanja bo obračunala z Danijelom.FOTO: POP TV

Luka je edina črna ovca, ki ni dobila namiga, a je kljub temu najbližje rešitvi uganke.
Luka je edina črna ovca, ki ni dobila namiga, a je kljub temu najbližje rešitvi uganke.FOTO: POP TV