Zadovoljna.si
KMETIJA - Žan, Suzana

Oddaje

Ne zanikata, da bi po koncu šova lahko postala par

E.R.
21. 12. 2023 05.00
0

Šov Kmetija se bo nocoj zaključil, Žan in Suzana pa sta razkrila, da je povsem mogoče, da se izven šova med njima razvije nekaj več.

Resničnostni šov Kmetija se bo nocoj z velikim superfinalom, v katerem se bodo pomerili Žan Simonič, Nuša Maloprav in Alen Ploj, uradno zaključil. Še preden pa celotna sezona sklene epilog, sta se Žan in Suzana najprej pogovorila o Žanovi zmagi nad Timom, nato pa sta razkrila še nekaj več o njunem odnosu, ki je celotno sezono vztrajno dvigal prah.

Žan in Suzana se bosta po razkritju, da ima drugo, končno soočila
Preberi še
Žan in Suzana se bosta po razkritju, da ima drugo, končno soočila

"Najin odnos z Žanom bi opisala kot dober prijateljski odnos, v katerem tu pa tam preskoči iskrica," je povedala Suzana, še bolj podrobno in iskreno pa je dogajanje med njima komentiral Žan: "Res sem vesel, da sem imel priložnost spoznati Suzano. Res sva se odlično povezala. Imava nek poseben odnos, ki je za zdaj kolegialen, ampak zunaj se bo mogoče razvilo kaj več."

Težave v raju: Romeo in Julija se bosta sprla
Preberi še
Težave v raju: Romeo in Julija se bosta sprla

Suzana bo nato Žana s čudovitimi besedami motivirala še za današnji finale, saj je prepričana, da bo Žan nedvomno premagal Nušo in Alena ter tako postal zmagovalec. To je Žana več kot samo napolnilo z elanom, saj je povsem mirno dejal:

 "Pred jutrišnjim superfinalom za zdaj nisem nervozen. Verjamem sam vase, sploh po današnjem boju, ko sem premagal mojega največjega nasprotnika Tima. Mislim, da sem za sabo pustil kar nekaj močnih tekmovalcev in res me ni današnjega dvoboja niti malo strah!"

 Veliki superfinale resničnostnega šova Kmetija, v katerem se bo Žan Simonič pomeril z Nušo Maloprav in Alenom Plojem, si boste na POP TV lahko ogledali nocoj ob 21.00!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 Vsi ljubitelji Kmetije, ki bi se želeli v šovu tudi sami preizkusiti v vlogi tekmovalca pa lepo vabljeni, da se prijavite k sodelovanju v novi sezoni.

Kmetija
KmetijaFOTO: POP TV


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375