Zadovoljna.si
Vrtnice in vino (Nuša in Ajla)

Oddaje

Komentatorje je navdušil vroč poljub

N. Č.
21. 11. 2022 05.00
0

Za nami je pester vikend, poln dogodivščin in zabavnih iger. Dekleta so z Blažem odigrala vsem dobro poznano igro Človek ne jezi se, prepustile so se adrenalinu, ena srečnica pa se je z Blažem in njegovimi prijatelji odpravila celo na bilijard. Kako pa so dogajanje tega tedna pokomentirali naši zvesti komentatorji s kavča?

Igro ujemanja z Blažem so zaznamovale dramatične menjave tekmovalk z gledalkami, najbolj med vsemi pa je izstopala Žanina odločitev, da iz igre izloči favoritko Arijanno in jo zamenja z Moniko, ki se pred Blažem še ni izkazala. Z Žanino odločitvijo so bili zadovoljni tudi komentatorji, najbolj glasna med njimi pa je bila Eva: "Bravo, bravo, bravo!"

Čas na samem si je prislužila Pia Belak, s katero sta odprla tematiko, o kateri pa se nista popolnoma strinjala. Njun pogovor je zmedel tudi komentatorje: "Blaž, jaz mislim, da mi vsi tebe mičken narobe razumemo, mičken," je pokomentirala Eva. 

Oddaja Vrtnice in vino vas čaka na VOYO!
Oddaja Vrtnice in vino vas čaka na VOYO!FOTO: POP TV

Priča smo bili tudi večerni zabavi, na katero pa je Lara zaradi zmenka prišla kasneje. Ob prihodu je na vprašanje sotekmovalk odgovorila v angleščini, kar je močno razjezilo naše komentatorje, ki so pretirano uporabo angleškega jezika v resničnostnem šovu Sanjski moški opazili že večkrat. Njihovo reakcijo na Larin odgovor si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Kljub pogosti uporabi angleškega jezika pa je komentatorje navdušila Kristina Miler, za katero menijo, da je popolno dekle za sanjskega Blaža. "Kok sta luštkana," je pokomentirala Maruša, ko jo je Blaž vzel k sebi v naročje in ponesel čez kamenčke. "Joj, tebi ta Kristina tok paše, Blaž," pa je ob tem prizoru pristavila Nuša. Kljub temu, da so Kristino že od samega začetka videli kot odlično partnerko za Blaža, pa je njihovo navdušenje nad njo zares poletelo v nebo šele ob strastnem, dolgem in vročem poljubu, ki si ga lahko ogledate v videu spodaj. 

Po poljubu sta nadaljevala pogovor na način, ki je ogrel srca naših komentatorjev. "A grejo lahko vse domov, ona gre pa z njim domov," je pokomentirala njun čas na samem Ajla, skoraj brez besed pa je ostala tudi Maruša: "Jaz sem se odločila ... Jaz ti povem, ona bo zmagala."

Vrtnice in vino (Nuša in Ajla)
Vrtnice in vino (Nuša in Ajla)FOTO: POP TV

Oddajo Sanjski moški lahko spremljate vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, vse zamujene oddaje pa vas že čakajo na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 416