Zadovoljna.si
Vrtnice in vino

Oddaje

Komentatorji žalujejo za izpadlo tekmovalko

N. Č.
24. 10. 2022 05.00
3

V pogovorni oddaji Vrtnice in vino so naši komentatorji s kavča znova pokomentirali pestro dogajanje v šovu Sanjski moški. Izredno se jih je dotaknil čustveni odziv nove favoritke Kristine Miler, do solz jih je nasmejal Majin govor o monogamni zvezi, najbolj pa jih je šokiral prihod treh novih ali, bolje rečeno, starih tekmovalk, ki se bodo borile za Blaževo srce.

V resničnostnem šovu Sanjski moški so novo priložnost za ljubezen dobile tri tekmovalke, ki smo jih sicer spoznali že v lanski sezoni šova, a njihov prihod ni navdušil niti preostalih tekmovalk niti naših komentatorjev s kavča. Prihod Lare Mlakar je še posebej vznemiril Nušo in Ajlo, njune komentarje si lahko pogledate v spodnjem video posnetku.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Tudi pozneje na večerni zabavi Lara ni uspela popraviti prvega vtisa, ki ga je naredila na komentatorje. "Laž ima kratke noge! Mislim, Lara, ljubica, smo v modernem svetu, internet, telefoni, ojoj," je njen pogovor na samem pokomentirala Eva, njenemu mnenju pa se je pridružil Jan in povedal, da se mu zdi, da se je zgodba med Blažem in Laro Mlakar že zaključila. 

Za razliko od Lare Mlakar je komentatorjem zelo prirasla k srcu Eva Novak, ki je ta vikend morala šov žal zapustiti. "Dejansko bi Evo tudi tako rada spoznala. Ful se mi dopade zato, ker je to, kar je," je povedala njena soimenjakinja, razočarana ob njenem odhodu. Blaževa odločitev je šokirala prav vse komentatorje s kavča, saj so bili prepričani, da je le še ni uspel dovolj dobro spoznati. Eva se je na skupnem zmenku sicer najbolj izkazala, a kljub temu ni dobila časa na samem. Dramatični odzivi komentatorjev ob Blaževi šokantni odločitvi si lahko ogledate v spodnjem video posnetku.

Resničnostni šov Sanjski moški lahko spremljate vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV, sledi pa mu pogovorna oddaja Vrtnice in vino, kjer so glavne zvezde naši komentatorji iz kavča, ki so nedvomno brez dlake na jeziku! Vse zamujene epizode obeh oddaj pa vas že čakajo na VOYO!

Ne zamudite oddaje Sanjski moški vsak vikend na POP TV!
Ne zamudite oddaje Sanjski moški vsak vikend na POP TV!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399