Zadovoljna.si
Sanjski moški

Oddaje

Kristinina drzna poteza je navdušila gledalce

N. Č.
18. 12. 2022 05.00
0

Blaževe odločitve v šovu Sanjski moški so iz tedna v teden težje. Včeraj je domov poslal še dve dekleti, zdaj pa v igri za njegovo srce ostajata le še Kristina Miler in Arijanna Sara di Palma, ki sta se po pričakovanju večine izmed komentatorjev s kavča uvrstili v zadnji krog tekmovanja. Le kateri od njiju bo uspelo popolnoma omrežiti Blaža?

Včeraj se je Blaž podal po poti spominov, skupaj z njim pa so se najlepših in najbolj dramatičnih trenutkov spominjali tudi komentatorji v oddaji Vrtnice in vino. Vse se je pričelo s prihodom deklet v dvorec, ob ogledu prvega srečanja Blaža in Arijanne pa je Luku prišla na misel prav zanimiva opazka. "Lani je bilo tako, da prva, ki je prišla, jo je tudi izbral," je pokomentiral.

Arijannina preteklost šokirala tudi gledalce
Preberi še
Arijannina preteklost šokirala tudi gledalce

Blaž si je med obujanjem spominov uspel ogledati posnetek že izpadle tekmovalke, ki pa ga je močno šokiral. Njegov odziv je močno nasmejal komentatorje, ki so mnenja, da je bila njegova reakcija pretirana. Več v spodnjem video posnetku.

Sledila je ceremonija vrtnic, pred tem pa je imel Blaž priložnost na kratko poklepetati z vsako od preostalih deklet. Kot vedno jih je najbolj navdušila Kristina, ki tokrat ni čakala, da Blaž naredi prvi korak, ampak je poljub ukradla kar sama. Njena drzna poteza je presenetila ostale tekmovalke, komentatorji pa so bili nad njenim pogumom naravnost navdušeni!

Kemija med Blažem in Kristino navdušuje gledalce
Preberi še
Kemija med Blažem in Kristino navdušuje gledalce

Po včerajšnji ceremoniji vrtnic v igri za Blaževo srce ostajata le še Kristina Miler in Arijanna Sara di Palma, ki sta Blaža najbolj očarali. Toda zmagovalka je lahko samo ena. Katera bo dobila Blaževo zadnjo vrtnico in katera od njiju bo domov odšla z zlomljenim srcem?

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Blaž pa je tudi eden izmed letošnjih kandidatov, ki se borijo za naziv najbolj seksi znanega Slovenca leta 2022. Za svojega favorita lahko glasujete TUKAJ. 

Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?
Preberi še
Kdo je najbolj seksi znani Slovenec leta 2022?
Blaž bo zadnjo vrtnico podelil že nocoj ob 20.00 na POP TV!
Blaž bo zadnjo vrtnico podelil že nocoj ob 20.00 na POP TV!FOTO: POP TV

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375