Kristina razkrila, zakaj sta se z Blažem razšla

Kristina razkrila, zakaj sta se z Blažem razšla

M. A.
19.01.2023, 10:32
5
Ko je minuli mesec šov Sanjski moški prišel h koncu, so se številni spraševali, kaj se med Blažem in Kristino dogaja zdaj, pol leta po koncu snemanja. Sprva sta povedala, da sta skupaj, potem sta se razšla, a je Blaž dejal, da jima vrata pušča odprta ... Zdaj pa je Kristina, ki je bila sprva o tej temi precej zadržana, vendarle predstavila tudi svojo plat zgodbe.

Kristina Miler na svojih družbenih omrežjih ni spregovorila le o Blažu, temveč tudi o Arijanni. Nobena skrivnost namreč ni, da sta se dekleti v šovu precej ujeli in da sta postali pravi prijateljici, na koncu pa sta prav oni tekmovali za Blaževo srce. Vse glasnejša so bila tudi namigovanja, da je počilo tudi med Arijanno in Kristino, a nobena o tem ni želela govoriti naglas. Zdaj pa je vendarle Kristina povedala več. "Ko sem jaz jokala za Blažem in ja, priznam, da sem jokala, ker me je vse skupaj prizadelo, je bila ona na pogovoru z njim. Tako da sem končala z njo,"  je presenetila v odkritem monologu in dodala tudi to, da po njenem Arijanna vedno igra žrtev in da ji ne verjame, ko ji govori, da ne želi biti z Blažem.

PREBERI ŠE
Blaž in Kristina razkrila, ali sta še skupaj

Kristina pa je presenetila tudi z izjavo, da Blaž ne more imeti samo ene ženske. Ob tem je dejala, da je to pol leta držala v sebi in zaradi tega pogosto jokala, izpoved pa zaključila s tem, da o tem ni nameravala govoriti, a da jo o tem neprestano sprašujejo in tudi krivijo, sama pa ima dovolj tega, da je ona tista, ki je videti kot nekdo, ki je naredil nekaj narobe.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Spomnimo, Kristina in Arijanna sta se v drugi sezoni priljubljenega šova Sanjski moški borili za srce Blaža Kričeja Režka. Kristina je v šov vstopila nekaj dni za ostalimi dekleti, v tistih prvih dneh pa je nemudoma za glavno favoritko veljala Arijanna. Kristina je s svojim prihodom nemudoma zbudila Blaževo pozornost, na koncu pa sta se prav onidve borili za njegovo zadnjo vrtnico. Ta je pripadla Kristini, Arijanna pa je ob slovesu Blažu dejala, da njegovo odločitev spoštuje, a da bo sama ostala del Kristininega življenja. Celotno sezono si lahko še zdaj ogledate na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Kristina in Arijanna sta bili superfinalistki druge sezone šova Sanjski moški.
Kristina in Arijanna sta bili superfinalistki druge sezone šova Sanjski moški.FOTO: POP TV