Ksenija Kranjec diskvalificirana iz šova

Ksenija Kranjec diskvalificirana iz šova

M. A.
25.01.2023, 5:00
2
Ko je Ksenija Kranjec naknadno vstopila v šov Sanjski moški Hrvaške, je nemudoma zbudila Tonijevo pozornost, nato pa je ta pozornost vse bolj venela. Med njima je prišlo tudi do nekaj nesporazumov, sinoči pa je Toni Ksenijo (še enkrat) pozval na samo, da razčistita.

Sprva so tekmovalke mislile, da bo Ksenija Kranjec postala največja konkurentka tretje sezone šova Sanjski moški Hrvaške, saj je bil Toni Šćulac, ko jo je spoznal, povsem navdušen nad njo, a sčasoma je ta pozornost vse bolj bledela. To je seveda opazila tudi Korošica, ki se je Toniju uprla že na minuli ceremoniji vrtnic, ko mu je povedala, da zadnje vrtnice ne misli sprejeti, nato pa sta s Tonijem razčiščevala še enkrat, ko je po naključju ujel njen zasebni pogovor z Amro. Na koncu sinočnje epizode in pred novo ceremonijo vrtnic pa je Toni Ksenijo ponovno povabil na samo.

PREBERI ŠE
Ksenija Kranjec iskreno o nasilju in izgubi otroka

Tonija in Ksenijo tako nocoj čaka še en pogovor, a ta bo usoden, saj se bo Toni odločil za korak, ki ga doslej še ni sprejel in bo Ksenijo nemudoma poslal domov. Neprijetnega pogovora ne zamudite nocoj ob 21.05 na POP TV, ko bo jasno tudi, kako se bodo na Ksenijin nenadni odhod odzvala druga dekleta, katero bo drugo dekle, ki bo zapustilo šov, spremljali pa bomo tudi dogajanje naslednjega dne, ko bo Toni poskusil med seboj pobotati največje rivalke.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Toni ne bo več videl smisla v tem, da Ksenija še naprej ostane v šovu.
Toni ne bo več videl smisla v tem, da Ksenija še naprej ostane v šovu.FOTO: POP TV