Zadovoljna.si
Ksenija Kranjec

Oddaje

Ksenija Kranjec iskreno o nasilju in izgubi otroka

M. A.
04. 02. 2022 13.49
0

Odkar je Ksenija Kranjec vstopila v srbsko različico resničnostnega šova Bar, so simpatije med njo in 25-letnim Ivanom Neškovićem vse večje. Pred dnevi so ju kamere ujele v postelji, kjer sta si izmenjevala nežnosti, a kot kaže, je simpatije konec. Med njima je močno počilo, izmenjala pa sta si celo nekaj ostrih besed, ki jih bosta le stežka pozabila.

Čeprav je še pred dnevi kazalo, da se med Ksenijo Kranjec in Ivanom Neškovićem plete prav nekaj posebnega, je te ljubezni očitno konec, še preden se je dodobra začela. Pot do Bara je bila včeraj med zaljubljencema sila napeta, njuni sotekmovalci pa so se sprva spraševali, ali se zares prepirata ali se zgolj zafrkavata. A vrag je vzel šalo, še posebej ko je Ivan simpatični Korošici očital, da jo je bivši partner napadel, ker je tako naporna. Ksenija je bila nad njegovimi besedami naravnost šokirana in mu je odgovorila: 'Ne morem verjeti, da mi očitaš nasilje bivšega fanta. Očitaš mi grozne stvari. Mečeš mi naprej, da sem izgubila otroka,' je med drugim dejala zaprepadena Ksenija in ob tem razkrila tudi, da je bilo to najtežje obdobje v njenem življenju. Oster besedni spopad si oglejte v spodnjem videu, ki se je nadaljeval tudi ob prihodu v Bar.

Celotna epizoda Bara vas čaka na VOYO, kjer si lahko ogledate tudi zamujene epizode. Ksenija je trenutno edina slovenska tekmovalka, ki še vztraja v šovu, kljub temu da morajo sotekmovalci delati po načelu 'vsi za enega, eden za vse', pa bo na koncu zgolj eden prejel glavno denarno nagrado 30.000 evrov in naziv zmagovalca Bara.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Romanca med Ksenijo in Ivanom se je končala klavrno.
Romanca med Ksenijo in Ivanom se je končala klavrno.FOTO: VOYO

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 375