Zadovoljna.si
Za srce sanjskega Tonija se bo borila tudi Ksenija Kranjec.

Oddaje

Ksenija Kranjec razkrila, katera dekleta igrajo

M. A.
12. 01. 2023 05.00
1

V šov Sanjski moški Hrvaške je minuli teden vstopila Slovenka Ksenija Kranjec in močno razburkala dogajanje. Kot je zanjo značilno, je tudi tokrat brez dlake na jeziku, zaradi česar si je že nakopala bes nekaterih sotekmovalk, a Ksenije to seveda ne zanima. V nocojšnji epizodi bo s Tonijem odšla na skupinski zmenek, še prej pa bo razkrila, katera dekleta v šovu zgolj igrajo.

Toni Šćulac je takoj ob vstopu v šov Sanjski moški Hrvaške poudaril, da v šov vstopa z iskrenimi nameni in da si res želi najti dekle, s katero bi preživel svoje življenje, zato mu je nadvse pomembno, da so s takim namenom v šovu tudi tekmovalke, ki se zanj borijo. A kot zdaj razkriva Ksenija Kranjec, vse tekmovalke vendarle niso takšne, po njenih besedah pa se to najbolje vidi, ko se kamere ugasnejo. Kot je za Korošico značilno, je brez dlake na jeziku povedala, katera dekleta si v resnici Tonija ne želijo, temveč v šovu zgolj iščejo pozornost. Več si oglejte v spodnjem videu.

Drugo skupino deklet, v kateri tudi tokrat ne bo zgolj ene izmed tekmovalk, tokrat čaka zmenek, ta pa bo potekal na jahti. Čeprav je izlet čudovit, dekleta niso najbolj razpoložena, saj sta si Amra in Ksenija stalno v laseh. Toni poskuša umiriti napetost in jim pove, da se ne bo vtikal v njihove prepire v hiši. Teme o poljubljanju pa kar noče biti konec. Kar koli jim že Toni pove, punce niso in niso zadovoljne. Da bi si zbistril glavo, skoči v morje, a tudi tam nima miru. Ne zamudite nove pestre epizode nocoj ob 20.55 na POP TV, zamujene epizode pa vas čakajo na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368