Zadovoljna.si
Ksenija Kranjec

Oddaje

V šov Sanjski moški Hrvaške vstopa ta Slovenka

M. A.
05. 01. 2023 05.00
5

Tretja sezona šova Sanjski moški Hrvaške se preveša že v drugo polovico, zato dosedanje tekmovalke zagotovo niso več pričakovale novih tekmic. A voditeljica Antonija Blaće se je odločila malce razgreti dogajanje v šovu, zato nocoj v šov vstopajo tri nove tekmovalke, ki se bodo borile za Tonijevo srce. Ena izmed njih je Ksenija Kranjec, ki si bo s Tonijem nemudoma prislužila čas na samem.

Ksenija Kranjec je Slovencem dobro poznan obraz, saj smo jo spremljali v šovih Big Brother in Kmetija, pred časom se je preizkusila tudi v srbski različici resničnostnega šova Bar, kjer se je zapletla v vročo romanco, zdaj pa želi ljubezen najti v šovu Sanjski moški Hrvaške, kamor vstopa nocoj. Nekaj tekmovalk nocoj s Tonijem čaka igralski izziv, a za največje presenečenje dneva bo poskrbela voditeljica, ki bo po končanem izzivu razglasila tri nove tekmovalke, med katerimi bo tudi Ksenija. Toni Šćulac bo nad vsemi tremi lepoticami navdušen, Ksenijo pa bo imenoval celo za slovensko Sharon Stone. Več si oglejte v spodnjem videu.

Toni ne bo skrival navdušenja nad Ksenijo in bo priznal, da je med njima nemudoma preskočila iskrica, ki bi jo rad raziskal. Kakšen bo njun prvi zmenek in kako bodo dosedanje tekmovalke sprejele Ksenijo in ostali dve novinki, pa ne zamudite nocoj ob 20.55 na POP TV. Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
V šov Sanjski moški Hrvaške vstopajo tri nove tekmovalke, med drugim tudi slovenska lepotica Ksenija Kranjec.
V šov Sanjski moški Hrvaške vstopajo tri nove tekmovalke, med drugim tudi slovenska lepotica Ksenija Kranjec.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (5)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 368