Zadovoljna.si
Laura

Oddaje

Laura ostro nad ostala dekleta: 'To ni fizično nasilje, to je vrtnarjenje'

M. A.
02. 05. 2021 08.01
3

Dekleta v šovu Sanjski moški so se v treh tednih dodobra spoznala in vse bolj se kažejo razdori med njimi ter nastajanje manjših skupin. Laura Beranič je do zdaj že dokazala, da je brez dlake na jeziku, v nocojšnji epizodi pa bodo napeti odnosi dosegli vrelišče.

Nocoj je v šovu Sanjski moški pred nami nova izločitvena epizoda, v kateri pa bosta šov zapustili kar dve dekleti. Že tako napeto dogajanje v hotelu pa bodo še dodatno podžgali skrhani odnosi med dekleti, zaradi alkohola pa bo ena izmed njih še posebej zgovorna. Dan se bo sicer začel romantično in umirjeno, ko bo Gregorjeva prijateljica Tjaša le izbrala dekle, za katero meni, da najbolj ustreza njegovemu prijatelju in skupaj bosta preživela lep dan, poln adrenalina in zabave. 

Vse pa se bo spremenilo zvečer, ko bodo nekatera dekleta začela trepetati za svoj obstoj. Med tistimi, ki bo slutila, da prihaja njen konec v šovu, je tudi 39-letna Carmen Osovnikar, ki si sicer Gregorja želi še bolj spoznati, a meni, da sanjskemu moškemu bolj ugajajo mlajša dekleta. 'Jaz sem vedela, da bodo nocoj šov zapustili dve dekleti in mislim, da bom ena izmed njih tudi jaz. Prepričana sem. Njemu so všeč mlajše punce, jaz pa imam malo več let,' bo povedala dekletom v svoji skupini, na njeno stran pa se bo takoj postavila Laura Beranič. Del njihovega pogovora si oglejte v spodnjem videu, eksplozivnega večera pa ne spreglejte nocoj ob 20.00 na POP TV.

'Znorela bom, če bo domov poslal Carmen. Eno za drugo od teh žensk bom na glavo obrnila v ciprese, da bodo z nogami gor bingljale. To ni fizično nasilje, to je vrtnarjenje,' bo v svojem hudomušnem stilu situacijo komentirala Laura, a tudi ta bo kmalu postala resna. Med tekmovalkami se bo še pred podelitvijo vrtnic vnel najhujši spor do zdaj, zato nikar ne zamudite nocojšnje epizode. Ta je že zdaj predpremierno predvajana na VOYO.

Laura Beranič bo tudi tokrat brez dlake na jeziku.
Laura Beranič bo tudi tokrat brez dlake na jeziku.FOTO: Zadovoljna.si
Laura
Laura FOTO: POP TV

KOMENTARJI (3)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493