Zadovoljna.si
Lina Majcen

Oddaje

Lini uganka povzroča preglavice. Bi jo vi znali rešiti?

M. A.
21. 10. 2021 05.00
1

"Brez nje ni življenja, mi pa kot vojska drug ob drugem stojimo in je ven ne izpustimo," se glasi tokratni namig stricev iz ozadja, ki ga bo nocoj po celotnem posestvu Kmetije mrzlično iskala Lina Majcen. Namig jo čaka, zataknjen med stebri ob bajerju, a sama na to ni pomislila. Pomagati ji ne zna niti fant Aljaž.

Lina Majcen meni, da je preiskala že vse posestvo, a težavo ji povzroča tudi to, da si, kot pravi sama, več kot pol namiga sploh ni zapomnila. "Močno je skrito, in ko pridem do tja, moram dobro opazovati," je zaupala Aljažu, ki ne dvomi o njenih sposobnostih, saj pravi, da je pametnejša od njega. "Razmišljala sem, da je nekaj z ognjem in ležalniki ali pa morda v jedilnici? Ne spomnim se, kaj je govoril, vem pa, da sem vmes pomislila na živali. Ne spomnim se ničesar. Na krave in konje sem pomislila," je nato še dodala in še bolj zmedla Aljaža, ki ji ne zna pomagati. Več v spodnjem videu.

V nocojšnji epizodi, ki na POP TV prihaja ob 21.00, bo postalo jasno, ali so kmetje uspešno končali tedensko nalogo, napočil pa bo tudi čas, da kmetje v hiši v gozdu izberejo enega, ki bo posestvo tokrat zares zapustil. Polona Kranjc in Romana Lavrič se bosta podali v hišo za dvobojevalki, kjer ju čaka še en pogovor, Polona pa bo kolegici še enkrat skušala odpreti oči, da ji njeni tekmovalci v resnici ne želijo nič dobrega ... Najbolj neučakani si lahko tako nocojšnjo kot jutrišnjo epizodo že zdaj ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Kmetija
KmetijaFOTO:

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471