Ljubezen na vasi: Spoznajte kmete, ki bodo to poletje iskali ljubezen svojega življenja!

M. A.
03.07.2019, 7:35
0
Po velikem uspehu 3. sezone šova Ljubezen po domače, ki je skozi vso pomlad pred TV sprejemnike prikovala staro in mlado, bo vroče tudi skozi poletje, ko bomo od ponedeljka do petka ob 20.00 na POP TV spremljali, kako ljubezen iščejo hrvaški kmetje. Spoznajte jih!

35-letni Dragan Ljiljak prihaja iz Velikega Obljaja, majhnega kraja tik ob meji z Bosno in Hercegovino. Ukvarja se predvsem z živinorejo, saj ima 70 ovc in dvanajst krav, ponosen pa je, da se s kmetijo tudi preživlja. Kar potrebuje, si pridela na lastnem vrtu, zato tudi želi dekle, ki ima rada domače in naravno. V preteklih letih je obiskal kar nekaj evropskih držav, v nekaterih je tudi živel, nato pa se je vrnil na domačo kmetijo, saj starši niso več zmogli dela. Njegova najdaljša zveza je trajala skoraj poldrugo leto, zdaj pa je pripravljen na tisto pravo.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače: To so top izjave letošnje sezone!

Dragan Ljiljak
Dragan LjiljakFOTO: POP TV

Marko Skelin tudi pri 61. letih še verjame v pravo ljubezen, čeprav je takšno že doživel; ženo je namreč spoznal že v osnovni šoli, ko je umrla, pa je sam vzgojil njunega sina. "Ko bi vsaj našel takšno, ki bi bila pol tako dobra kot ona, in bi bil zadovoljen," priznava in pove, da se je v šov prijavil, da ne pozabi govoriti, saj je sit samote in tišine. Sin je odrasel in se s svojo ljubeznijo odselil, Marko pa še vedno verjame, da je nekje prava ženska tudi zanj.

PREBERI ŠE
Prihaja prvi dojenček šova Ljubezen po domače!

Marko Skelin
Marko SkelinFOTO: POP TV

42-letni Istrijan Željko Bilić prihaja iz majhnega kraja Golaš, ki je le dobrih 15 kilometrov oddaljen od Rovinja, zavarovalniški svetovalec pa se na domačem posestvu ukvarja z oljkami, poleti pa tudi oddaja sobe. V ljubezni je bil večkrat razočaran in priznava, da je večkrat jokal za kakšno, ki njegovih solz ni bila vredna. Kljub vsemu še vedno verjame, da je nekje prava zanj, ki ga bo ljubila, kot si zasluži.

PREBERI ŠE
Jaka Hafner iskreno: Pričakoval sem, da bo imela v glavi bolj razčiščene pojme

Željko Bilić
Željko BilićFOTO: POP TV

66-letnega Ljuba Bebića je voditeljica Marijana Batinić opisala kot svetovljana, trgovca, kmetovalca in zapeljivca, poleg vsega tega pa še kot stand-up komika. Bebić živi v Dalmaciji, manj kot uro vožnje od Dubrovnika, na posestvu svojih prednikov, ki je v družinski lasti že 350 let. Od ljudi se je pred leti namensko umaknil, ker ga obremenjujejo, raje se ukvarja s svojim ribnikom, v katerem goji some, ki jih tudi prodaja. Že v mladosti se je izkazal kot dober gospodar, saj je že pri svojih sedemnajstih letih skrbel za družino in skozi leta zanjo porabil ogromno denarja. "Ni mi žal, so moja družina," priznava in dodaja, da so ga skozi življenje sicer številni prijatelji razočarali.

PREBERI ŠE
Veliko razkritje: Kdo je skupaj in kdo je šel narazen?

Ljubo Bebić
Ljubo BebićFOTO: POP TV

27-letni Boris Kolesarić se je iz Slavonije preselil v Tar, le nekaj deset kilometrov od slovenske meje. Pravi, da se tam počuti bolje, sicer pa živi na dedkovem ranču ter se ukvarja s konji in turizmom. Odraščal je s konji, zato jih obožuje ter pravi, da je delo z njimi boljše kot pa sedeti v pisarni, najljubši pa mu je prav lipicanec Storm. Sicer sramežljiv fant pravi, da postane zgovoren, ko se sprosti, najbolj pa si želi najti dekle svojega življenja.

PREBERI ŠE
Takšne ljubezenske izkušnje imajo novi kandidati Ljubezni po domače

Boris Kolesarić
Boris KolesarićFOTO: POP TV

Na koncu pa je Marijana predstavila še Jovana Karapandžo, ki je že pred svojim 30. rojstnim dnem zgradil pravi kmetijski imperij, v vasi, kjer živi, pa je kupil kar nekaj zapuščenih hiš. Karapandža priznava, da še ni imel daljše zveze in ne izključuje dejstva, da je zato kriva njegova trma, saj ima rad, da je vse po njegovo, to pa opravičuje z dejstvom, da se je rodil v znamenju ovna.

PREBERI ŠE
Ljubezen po domače se poslavlja

Jovan Karapandža
Jovan KarapandžaFOTO: POP TV

Zamujene epizode oddaje Ljubezen na vasi vas čakajo na VOYO, kjer si lahko še vedno ogledate tudi zamujene epizode 3. sezone šova Ljubezen po domače, prav tako pa vas tam čaka predstavitvena oddaja 4. sezone. Ste že napisale pismo?

Junaki 4. sezone Ljubezni po domače že čakajo na vaša pisma.
Junaki 4. sezone Ljubezni po domače že čakajo na vaša pisma.