Ljubezen ni trajala, hrvaški kmet se ločuje

Ljubezen ni trajala, hrvaški kmet se ločuje

M. A.
20.07.2022, 5:00
0
Ljubezen je pred nekaj leti sprva iskal v priljubljenem hrvaškem resničnostnem šovu Ljubezen na vasi, a ko mu tam ni uspelo, je srečo našel v objemu dvanajst let mlajše Zagrebčanke Alme. A tudi ta zveza se žal ni obnesla, saj se Hakija Špago po manj kot dveh letih že ločuje.

Hakija Špago je v sezoni šova Ljubezen na vasi, v kateri je iskal partnerko, veljal za velikega šaljivca, a žal to ni bilo dovolj, da bi pri sebi obdržal Marijano Črlenec, ki jo je sicer sprva odpeljal na romantični izlet. Bosanec je resda sodeloval v hrvaški različici resničnostnega šova, a je že takoj povedal, da mu je pomembno, da se njegova izvoljenka preseli v njegov domači Konjic. Tega pa Marijana ni želela in tako se je ljubezen kmalu končala. Kot kaže, Hakija ni točil solza, temveč je skočil v drugo zvezo, avgusta lani je namreč presenetil z novico, da se je zaljubil v 30-letno Almo iz Zagreba, ki je kmalu po tem, ko ga je spoznala, prišla v Konjic, kjer se je hitro ustalila, in tako ji je Hakija predlagal tudi poroko. Menda bi se ta zgodila že prej, a jima je načrte sprva preprečil prvi val koronavirusa, nato pa sta 4. avgusta 2020 skočila v zakonski jarem in tako bi v kratkem praznovala drugo obletnico poroke, a se namesto tega par že ločuje.

PREBERI ŠE
V Ljubezen na vasi prihaja Renata

Kot je razkril hrvaški Story, se je namreč ljubezen med Hakijo in Almo končala že pred osmimi meseci, ali se je 44-letnik v tem času že spet zaljubil, pa ni znano. Alma je sicer Hakijo v šovu Ljubezen na vasi spremljala kot gledalka, nato pa mu je na družbenem omrežju poslala sporočilo in pogovor se je začel. Kot je Hakija hrvaškim medijem povedal pred dvema letoma, je že po zgolj mesecu dni vedel, da je Alma prava zanj. 

Na POP TV pa lahko vsak dan od ponedeljka do četrtka ob 20.00 spremljate najnovejšo sezono šova Ljubezen na vasi. Nocoj bodo kandidatke prispele na posestva svojih izbrancev, večina fantov pa se bo že na začetku znašla v težavah, saj je vse preveč stvari, ki zmotijo njihove dame. Ivo bo svojim kandidatkam nagajal z neprimernimi komentarji, a mu Gordana ne bo ostala dolžna, pri Krunoslavu pa bo vse narobe, ker je Ireni dodelil ločeno sobo. Ena od dam svojega kmeta že prvi dan pričaka s podvezico na nogi ... Zamujene epizode vas čakajo na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Ljubezen na vasi
Ljubezen na vasi