Zadovoljna.si
Sonja Plešnar

Oddaje

Ljubezen po domače: en kmet se je že odločil, drugega razočaralo napačno dekle

M. A.
17. 09. 2021 08.02
0

Ta konec tedna vse ljubitelje šova Ljubezen po domače čaka nova dvojna doza zabave in romanc, tokrat pa bomo priča hitrim zmenkom, med katerimi se bodo že spletle prve naklonjenosti in zaiskrile prve iskrice. V sobotni epizodi bo eden izmed letošnjih kandidatov že izbral svojo izvoljenko, medtem ko bo drugega razočarala kandidatka, ki je ni povabil na večerjo.

Mirko Košir je že v predstavitveni epizodi povedal, da v šov Ljubezen po domače vstopa z namenom, da najde žensko, s katero bi si krajšal čas in polepšal jesen življenja. Kot kaže zaenkrat, mu bo to tudi uspelo. 

Zelo hitro je vrgel oko na eno izmed svojih kandidatk in že prva romantična večerja, ki ji bomo priča jutri ob 20.00 na POP TV, bo minila sproščeno in romantično. "Jaz sem že izbral. Seveda bom spoznal tudi druge, ampak jaz sem se že odločil, nobena me ne bo več prepričala," je jasno in glasno povedal že po prvi večerji.

Jutri bomo namreč spremljali romantične večerje, na kateri bodo kmetom in kmeticama družbo delali tisti, ki so nanje napravili najboljši prvi vtis s pomočjo pisma. A pri Mitji Rusu ne bo šlo vse tako zlahka ... Sam bo namreč izbral Nežo, na zmenek pa bo prišla Sonja Plešnar. Kako se bo odzval, si oglejte v spodnjem videu.

Ljubezen po domače bomo spremljali tudi v nedeljo, takrat bodo letošnji kandidati spoznali tudi ostale snubce in snubke. Pogovori na štiri oči naplavijo marsikaj prijetnega in manj prijetnega.

Netijo se prve ljubezenske iskrice, pojavljajo se prve dileme, ponekod celo razočaranje. Za nekatere so hitri zmenki zadetek v polno, za druge pa ravno obratno. Se bo čar prve večerje pri nekaterih nadaljeval ali se bo razblinil? Bo sproščeno druženje po zmenkih kaj spremenilo? Najbolj neučakani lahko obe epizodi že zdaj pogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ljubezen po domače
Ljubezen po domačeFOTO:
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478