Sabina in Janez poskrbela za pravi šov

M. A.
21.09.2020, 8:06
4
Medtem ko so se ostali kandidati v šovu Ljubezen po domače na prvih zmenkih sramežljivo pomenkovali in si v zadregi postavljali ter odgovarjali na vprašanja, Janez Marn in Sabina Mlakar takšnih težav nista imela. Že na prvem zmenku sta bila nadvse zgovorna, na večerni zabavi pa so se že kresale iskrice.

Da je Sabina Mlakar ženska, ki ne okoliši, slovenski gledalci že vedo, saj se je že pomerila v resničnostnem šovu Kmetija, kjer se je zoperstavila vsakemu, za katerega je menila, da ji dela krivico, enake taktike pa se bo očitno poslužila tudi v šovu Ljubezen po domače. Marsikdo se še spomni, kako ji je na Kmetiji prekipelo in si kar tam začela sama zidati svoje domovanje, tokrat pa je oči vrgla na Janeza Marna, ki ga želi osvojiti. V sinočnji epizodi šova Ljubezen po domače nista skoparila s časom in tako je Janez kar takoj pregledal vso 'Sabinino bogastvo', kar je opazila tudi sama, on pa je še dodal: "Rad imam, da ženska razkazuje svoje dobrote. Ker to je njeno bogastvo. In na tem bogastvu ona stoji."  Njun prav poseben zmenek si oglejte v spodnjem videu.

Jamez Marn je prepričan, da mora ženska razkazovati 'svoje bogastvo'.
Jamez Marn je prepričan, da mora ženska razkazovati 'svoje bogastvo'.FOTO: Zadovoljna.si

Janez je prepričan, da ne bo imel težav z gašenjem Sabininega požara, saj pravi, da je gasilec, a Sabina ni prepričana, da mu bo to uspelo. Pestro pa je bilo tudi na večerni zabavi, ko se je Janez zapletel v pogovor z eno izmed snubk drugega kandidata, Sabina pa je poskušala pogovor hitro preprečiti in pozornost preusmeriti nase, kar so opazile tudi druge kandidatke."Mislim, da je Sabina že zaljubljena vame in ima do mene pozitivno energično energijo."Več si oglejte v spodnjem videu.

PREBERI ŠE
Junak šova Ljubezen po domače o seksu v troje

Sabina in Janez sta si bila nemudoma precej naklonjena.
Sabina in Janez sta si bila nemudoma precej naklonjena.FOTO: Zadovoljna.si

A tudi zabava se mora enkrat končati in tako je konec večera s seboj prinesel resno odločitev, koga bo Janez povabil na svojo kmetijo. Poleg Sabine je povabil še Mirjano, Danicoin Katarino, a prav Sabina najprej ni hotela oditi: "Povej mi, ali me vabiš, ker me res hočeš tam ali si želiš zgolj, da ti pomivam okna," se ni dala ostrojezična tekmovalka, ki bo zdaj Janezovo srce poskušala osvojiti kar na njegovi kmetiji. Zamujena oddaja vas še vedno čaka na VOYO, nova epizoda pa na POP TVprihaja naslednjo nedeljo, 27. septembra, ob 20.00.

PREBERI ŠE
V Ljubezen po domače prihaja tudi nekaj znanih obrazov

Janez je Sabino povabil tudi na svojo kmetijo, ta pa je povabilo sprejela.
Janez je Sabino povabil tudi na svojo kmetijo, ta pa je povabilo sprejela.FOTO: Zadovoljna.si