Zadovoljna.si
Manja

Oddaje

LPD: Izzivalna obleka, poudarjeni atributi in zapeljivi pogledi bodo hitro zvodeneli

M. A.
16. 10. 2021 05.00
0

Manja Šernek v šovu Ljubezen po domače že od samega začetka ne skriva, da ji je David Krulčič všeč in da ga želi osvojiti, zato si bo od zmenka, ki ga bomo na POP TV spremljali nocoj ob 20.00, obetala veliko. Izzivalna obleka, poudarjeni atributi in zapeljivi pogledi pa bodo zvodeneli, ko ju bo na zmenku presenetila kar njena mama, kar bo odkrito razočaralo tudi Davida.

Medtem ko se Manja Šernek bori za srce Davida Krulčiča, se pri Milanu Podgorniku za isti ljubezenski cilj trudi njena mama Cecilia Shatz. V nocojšnji epizodi bo tako mamo kot hčer presenetila kar voditeljica šova Tanja Postružnik Koren, ki bo obema paroma nevede pripravila skupno večerjo, ki pa bo kmalu postala malce nerodna. Medtem ko se bo Manja bolj kot z Davidom ujela z Milanom, pa bo Davidu predvsem nerodno, da tako hitro spoznava mamo dekleta, s katerim je na prvem pravem zmenku. Še več, svojih misli ne bo držal zase in jo bo kar naglas pobaral: 'Toliko je lepih koncev, kaj nista mogla kam drugam?'.  Več si oglejte v spodnjem videu.

V nocojšnji epizodi bomo poleg dogajanja pri Milanu in Davidu spremljali še zabavne trenutke na domačiji Miroslava Koširja. Čeprav je že na začetku izbral svojo izvoljenko, bo še naprej čas preživljal z vsemi kandidatkami, prav tako pa se bo odločil, da eni izmed njih pomaga v njenem nadaljnjem življenju. Epizodo si lahko že zdaj ogledate na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Cecilia bo na zmenku presenetila svojo hčer Manjo, že prej pa bo Milana močno presenetila z izborom svoje obleke.
Cecilia bo na zmenku presenetila svojo hčer Manjo, že prej pa bo Milana močno presenetila z izborom svoje obleke.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471