Zadovoljna.si
Blaž in Arijanna

Oddaje

Blaževa navdušenost nad Arijanno je začela jeziti komentatorje (in tekmovalke)

N. Č.
27. 11. 2022 05.00
0

Tudi tokrat smo od komentatorjev pogovorne oddaje Vrtnice in vino dobili tono prisrčnih komentarjev in simpatičnih opazk. Lara jih je nasmejala s svojo nenavadno modno izbiro, mame deklet so jih navdušile s svojim mladostnim videzom, Arijanna pa jih vse bolj jezi, saj je vedno znova deležna časa na samem z Blažem.

Tudi sinočnja epizoda se je pričela z branjem vabila na zmenek, a bolj kot na samo vsebino pisma so se komentatorji osredotočili na Larino nenavadno modno izbiro. "Ja, kje je pa ona majico pozabila?" je njeno opravo pokomentirala Nuša. "A je to moderno, da imaš jopico kar tako malo na pol?" pa je zanimalo Marušo. Larine modne izbire ni najbolje razumel niti Luka, ki je dodal: "Zbudila se je, pa se ji ni dalo do konca obleči."

Lara je komentatorje presenetila s svojo zanimivo modno izbiro.
Lara je komentatorje presenetila s svojo zanimivo modno izbiro.FOTO: POP TV

Komentatorje je navdušil mladosten videz mam izbranih deklet, prav tako pa so bili navdušeni nad njihovo podobnostjo s tekmovalkami. Ob tej priložnosti je Luka delil mnenje svojega bivšega sošolca, ki je vedno pravil, da moraš najprej videti mamo dekleta, da vidiš, kako se bo razvijala. Podobnih misli je tudi Nuša: "Tako da imaš primerjavo, kakšno boš imel, če jo izbereš."

Komentatorje je še posebej navdušila Tinina mama, ki je Blažu dodelila nalogo, da Tino opiše le z eno besedo. Naloge so se lotili tudi naši komentatorji, ki so brez pomisleka enoglasno vzkliknili njihovo prvo asociacijo. Za katero besedo gre, si oglejte v spodnjem video posnetku.

Med štirimi dekleti, od katerih mame je spoznal, je Blaž lahko izbral eno izmed deklet za čas na samem. To dekle je ponovno Arijanna, kar pa je močno razjezilo naše komentatorje. Še posebej jih je razjezil Blaž, ki je kot razlog navedel zanimivo zgodbo, ki jo je z njim delila Arijannina mama. "Kaj je bilo pa tukaj zanimivega? Dej, ne nakladi, Blaž," se je razjezila Maruša. 

Najnovejša epizoda tako Sanjskega moškega kot tudi oddaje Vrtnice in vino je na sporedu že nocoj ob 20.00 na POP TV, tisti najbolj neučakani pa si jo lahko ogledate že ta trenutek na VOYO! In pozor: Gre namreč za najbolj dramatično epizodo te sezone doslej, saj bo Evi Luni prekipelo in bo sklenila, da Blažu pove resnico o Arijanni, ki se pred njim bojda le pretvarja. 

Komentatorji niso bili navdušeni nad Blaževo izbiro dekleta za čas na samem.
Komentatorji niso bili navdušeni nad Blaževo izbiro dekleta za čas na samem. FOTO: POP TV
Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV!
Vsako soboto in nedeljo ob 20.00 na POP TV!FOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399