Zadovoljna.si
KMETIJA - Žan, Marcel, David

Oddaje

Na dan bo prišla resnica, ki bo povsem pretresla tekmovalce

E.R.
23. 10. 2023 05.00
0

Nocoj bo glava rumene družine izvedel za škodoželjen plan sotekmovalke, s katerim je želela sabotirati tedensko nalogo. To bo delil tudi z ostalimi člani, ki ne bodo mogli verjeti svojim ušesom.

Mateja se je v preteklih dneh po hudih prepirih odločila, da bo sabotirala tedensko nalogo. Nasprotni skupini je namreč želela podariti določene dele čebelnjaka in s tem zagotoviti poraz svoje družine. Za to so najprej vedela samo dekleta, nocoj pa bo to izvedela še moška trojka rumene družine. 

Prvi bo to izvedel Žan, ki ga bo ta novica povsem šokirala, zato jo bo hitro delil še z Marcelom in Davidom. "Po eni strani sem presenečen, kaj vse se ljudje spomnijo, po drugi strani pa nisem presenečen, ker sem Matejo že kar spoznal v taki luči, da me res nič ne šokira več," bo prvi povedal David, Marcel pa bo nadaljeval: 

Njena škodoželjnost ne pozna meja, izdala bo lastno družino
Preberi še
Njena škodoželjnost ne pozna meja, izdala bo lastno družino

"Kar malo šokantno. Me pa veseli, da so se to pogovarjali vsi, z Natalijo vred, da dejansko malo vidijo, kakšna oseba je in da nisem jaz tisti slab človek, ampak da je v bistvu ona tista, ki tukaj rojeva probleme."

Fantje bodo nato vprašali še Patricijo, če je to vedela. Sprva se bo sprenevedala, na samem pa priznala: "Katastrofa! Ne vem, zakaj nas je sosednja družina tako grdo zatožila za tole streho. Malo bo kriza po mojem, ko se bo Mateja zbudila in vse slišala in izvedela."

Če ima Patricija prav, nas nocoj v šovu očitno čaka še en silovit prepir med tekmovalci! Ne zamudite nove epizode resničnostnega šova Kmetija nocoj ob 21.00 na POP TV ali si oddajo že prej oglejte na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493