Zadovoljna.si
Martina Pušnik

Oddaje

Za las je izgubila mesto v najboljši deseterici

E.R.
10. 05. 2024 05.00
0

Po izjemno zahtevnem izločitvenemu testu se je morala iz MasterChef tekmovanja posloviti Martina Pušnik, ki ji je zadnje mesto med najboljšo deseterico za las zasedla Lidija Šubašić.

V oddaji MasterChef so se tekmovalci znova soočili na izločitvenemu testu, na katerem se je tokrat vse vrtelo okrog sladoleda. Nadobudni kuharji so se najprej pomerili v prepoznavanju različnih okusov poletne sladice. 

Tisti, ki se je najbolje odrezal, je bil avtomatsko nagrajen z balkonom in uvrstitvijo med najboljšo deseterico. Ostale pa je čakalo zelo zahtevno kuhanje. 

Ta usodna napaka jo je stala mesta v tekmovanju
Preberi še
Ta usodna napaka jo je stala mesta v tekmovanju

Sladoled, ki zlasti poleti slovi kot ena najbolj priljubljenih sladic, so morali trije tekmovalci pripraviti kot slano jed. Te tri je določila Dana Ilić, ki se je najbolje odrezala pri prepoznavanju okusov. Slano jed so pripravljali Matej Muhvič, Rok Novak in Lidija Šubašić, medtem ko sta sladki jedi pripravljali Martina Pušnik in Klara Šmigoc

Martina se je optimistično lotila kuhanja, saj obožuje sladoled, zato ni dvomila, da se bo izkazala tudi pri njegovi izdelavi. Kaj hitro pa se je za svojo kuhinjsko postajo znašla v težavah. Odločila se je, da bo kombinirala okus mete in limete, lotila pa se je izdelave samega sladoleda, biskvita, granite in crumbla. 

V solzah se je poslovila tekmovalka, ki so ji vsi napovedovali zmago
Preberi še
V solzah se je poslovila tekmovalka, ki so ji vsi napovedovali zmago

Najprej se ji je zalomilo pri biskvitu, saj ga je vzela iz pečice, še preden je bil pečen, zato se ga je lotila še enkrat. Tudi pri okusih ostalih komponent ni bila tako drzna kot ostali tekmovalci, zato so se na koncu sodniki pritoževali nad enoplastnostjo jedi, v kateri je bilo moč okušati zgolj limeto in meto, vse ostale sestavine pa so bile suhe in niso doprinesle odličnosti, ki so jo sodniki na tokratnem izločitvenem testu iskali. 

Martina se je tako poleg Lidije najslabše odrezala, zato je sodniška trojka na koncu za mesto na balkonu izbirala med njima. Odločili so se za Lidijo, a ob tem poudarili, da je Martino tokrat ugnala za las in jo opozorili, da se bo morala naslednjič bolje izkazati. 

Solze so tekle v potokih, brez nje MasterChef ne bo več isti
Preberi še
Solze so tekle v potokih, brez nje MasterChef ne bo več isti

Martina se je tako morala tik pred vstopom v najboljšo deseterico kuharskega tekmovanja MasterChef posloviti, preden je snela svoj črni predpasnik in zapustila kuhinjo, pa je potočila tako solze sreče kot žalosti. Kaj je povedala sodnikom ob slovesu, si lahko ogledate v spodnjem videoposnetku.

Oddajo MasterChef lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.15! Za vse naročnike pa je vsaka epizoda 24 ur prej na voljo za ogled na VOYO!

Saga se bo nadaljevala že v ponedeljek, ko se bo najboljša deseterica razdelila v dve ekipi in pomerila na skupinskem testu! V eni skupini bodo samo fantje, v drugi pa samo dekleta! Njihova naloga bo, da pokažejo, da obvladajo pet osnovnih okusov: slano, sladko, kislo, grenko in umami. Vsak član skupine bo pripravil svoj hod, ki bo temelji na enem izmed osnovnih okusov. 

Ne zamudite, saj bomo znova lahko priča napetemu dvoboju!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399