Zadovoljna.si
Nik Marolt

Oddaje

V MasterChefa se vrača lanski polfinalist

E.R.
04. 04. 2024 05.00
0

Njegova vloga pa bo letos precej drugačna.

Tekmovalci se bodo nocoj znova pomerili na izločitvenemu testu, na katerem pa bodo morali pozorno upoštevati filozofijo kuhanja brez odpadkov. Na tem področju je sodnike že v pretekli sezoni navduševal eden izmed polfinalistov, prav zato pa so se sodniki odločili, da ga nocoj povabijo v oddajo. 

Nik (MasterChef): 'Ne bi rad kuhal za ljudi'
Preberi še
Nik (MasterChef): 'Ne bi rad kuhal za ljudi'

"V prejšnji sezoni nas je nekdo na tem področju še posebej navduševal. Je pravi glasnik tako imenovane "zero waste" filozofije in danes smo ga povabili, da se nam pridruži," bodo napovedali sodniki, tekmovalcem pa bodo hitro začele švigati misli sem ter tja in ugibali bodo, kdo bo nocoj predstavljal okrepitev sodniške ekipe. Odgovor se skriva v spodnjem videoposnetku. 

Na njihovem izločitvenem testu bodo tako morali Jure, Amadeja, Barbara, Klara, Domen in Luka skrbno upoštevati načelo kuhanja brez odpadkov. Kako točno bo potekal njihov izziv, pa si lahko preberete TUKAJ.

Tekmovalka doživela veliko razočaranje
Preberi še
Tekmovalka doživela veliko razočaranje

Kaj menite, kdo se bo najbolje odrezal?

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Oddajo MasterChef si lahko na POP TV ogledate nocoj ob 21.15! Za vse naročnike pa je epizoda že na voljo za ogled na VOYO!

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493