Zadovoljna.si
Amadeja Lube - MasterChef 2024

Oddaje

Solze so tekle v potokih, brez nje MasterChef ne bo več isti

E.R.
12. 04. 2024 05.00
0

V MasterChefu smo bili priča izjemno čustvenemu zaključku izločitvenega testa, ki so ga na eni strani zaznamovale solze žalosti, na drugi pa olajšanja.

Kuharji so se v oddaji MasterChef znova pomerili na izločitvenem testu, na katerem pa se je vse vrtelo okrog različnih vrst rebrc. Medtem, ko so bili nekateri pri svoji pripravi zelo vešči, so drugi zaradi pomanjkanja izkušenj in poznavanja mesa pogoreli na celi črti. 

Tako sta Barbara Perić in Matej Muhvič tako v prvem kot v drugem krogu pred sodnike prinesla najslabša krožnika, med njima pa so tudi izbirali, koga bodo poslali domov. "Manj napak je imela tvoja jed," je začel z razglasitvijo poraženca Luka Jezeršek in tako stopnjeval napetost do samega konca, kar je obema tekmovalcema v pričakovanju še bolj zvišalo utrip. Vse, dokler ni dokončal stavka z imenom: "Matej."

Mateju se je odvalil kamen od srca.
Mateju se je odvalil kamen od srca.FOTO: POP TV

Mladi kuhar si ni mogel pomagati in je od olajšanja kar zajokal in stekel na balkon, Barbara, ki je tako v kuhinji ostala sama pa je prav tako planila v jok, le da je bilo pri njej za to krivo razočaranje. Njena pot v MasterChefu se je tako zaključila, priznala pa je, da je bila ta zelo zahtevna – tako psihično in fizično. 

Čustvena zgodba Slovenke, ki doma živi s hudo bolno mamo
Preberi še
Čustvena zgodba Slovenke, ki doma živi s hudo bolno mamo

"Bilo je čisto drugače, kakor sem jaz vajena, čisto iz moje cone udobja, ampak sem vesela, da sem se prijavila. Od takrat sem se jaz naučila toliko, da ne moreš verjeti," je še dodala ponosno.

Barbara je z dvignjeno glavo zapustila MasterChef kuhinjo.
Barbara je z dvignjeno glavo zapustila MasterChef kuhinjo.FOTO: POP TV

S solzami v očeh pa je njen odhod na balkonu spremljala Amadeja Lube, ki je s tem izgubila svojo najboljšo prijateljico v šovu. "Vem, da nihče ne bo razumel, kako se z lahko z nekom povežeš v tako kratkem času ... Res, ker si neprestano skupaj. V bistvu sem z njo več časa skupaj kot s svojim fantom in res sva se povezali in res mi je težko. Izgubila sem Barbaro. Ne bo isto brez nje," je priznala s solzami v očeh.

Oddajo MasterChef lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do četrtka ob 21.15! Za vse naročnike pa je vsaka epizoda 24ur prej na voljo za ogled na VOYO!

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399