Zadovoljna.si
Eva Kastelic, tekmovalka MasterChef Slovenija

Oddaje

MasterChef se s top deseterico vrača jeseni

M. A.
22. 05. 2020 20.00
0

Tudi letošnja pomlad je postregla z novo sezono šova MasterChef, v kateri se je predstavilo 16 ljubiteljskih kuharjev, ki se želijo dokazati Sloveniji, ob tem pa osvojiti pokal in 50.000 evrov. Po petih izločanjih in enem odhodu zaradi poškodbe smo dobili deset najboljših tekmovalcev, ti pa bodo s tekmovanjem nadaljevali jeseni.

V kuhinji šova MasterChef Slovenija je vroče, kot še nikoli, sliši se brbotanje iz kozic in sekljanje nožev, letošnji tekmovalci pa so odločeni, da dokažejo, da zmorejo priti do konca. A če je bila prva polovica letošnje sezone zgolj glavna jed, bo treba na sladico še malce počakati. MasterChef po oddaji tega tedna namreč odhaja na medsezonski odmor, z novimi epizodami in izzivi pa se vrača jeseni. 

Presenetili z izzivom, ki ga tekmovalci še niso doživeli
Preberi še
Presenetili z izzivom, ki ga tekmovalci še niso doživeli

Spomnimo, da je do zdaj šov zapustilo že šest tekmovalcev; kot prvi je tekmovanje zapustil Jernej Smolinger, ki so ga domov odnesle palačinke, sledila je Eva Kastelic, ki je povedala, da jo je odhod potrl bolj, kot je izgledalo, Miha Robnik, ki se je poslovil v šesti oddaji, je obljubil, da bo še naprej z veseljem kuhal za svoja sinova, nato pa se je poslovil še strastni Primorec Peter Mužič. Zaradi poškodbe noge je svojo pot v MasterChefu sklenila simpatična Mojca Kravina, nazadnje pa je šov zapustil še Sandi Komlanc, ki zdaj odpira svojo restavracijo.

V šovu MasterChef Slovenija ostaja le še deset najboljših.
V šovu MasterChef Slovenija ostaja le še deset najboljših.FOTO: POP TV

V tekmovanju pa ostaja še 10 tekmovalcev, od tega kar sedem žensk; primorske barve letos zastopata Kaja Balentič in Ana Potočnik, ki je v preteklosti že zaupala svojo življenjsko zgodbo, v šovu ostajajo tudi mamice Jerneja Trofenik Dimnik, Kaja Jurač in Tanja Pirc, poleg njih pa tudi Iza Logar in Kristina Jakopič. Žensko premoč bodo poskušale dokazati svojim nasprotnikom, Žanu Milosavljeviću, Žigi Deršku in Gašperju Peklaju. Vse dosedanje epizode 6. sezone šova MasterChef Slovenija vas še vedno čakajo na VOYO, ne spreglejte pa spletne strani Okusno.je, kjer vas bodo preostali tekmovalci tudi poleti razveseljevali z odličnimi recepti.

MasterChef Slovenija se odpravlja na medsezonski odmor, na VOYO pa ne spreglejte avstralskega MasterChefa, ki preseneča s številnimi uglednimi gosti.
MasterChef Slovenija se odpravlja na medsezonski odmor, na VOYO pa ne spreglejte avstralskega MasterChefa, ki preseneča s številnimi uglednimi gosti.FOTO:

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493