MasterChef: Iskrenost bo enega tekmovalca drago stala

MasterChef: Iskrenost bo enega tekmovalca drago stala

M. A.
13.05.2022, 5:00
0
Nocojšnja epizoda MasterChefa bo preostale tekmovalce soočila z dvema izzivoma; sprva bodo pripravljali lazanje, najslabši pa se bodo morali preizkusiti še v jedi, ki jim je najmanj ljuba. To so razkrili že na avdiciji, iskrenost pa jih bo drago stala, saj bo za enega izmed njih pomenila tudi dokončno slovo od tekmovanja.

Nocoj ob 20.00 prihaja na POP TV nova epizoda priljubljenega kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija, ob tem pa bo čas, da tekmovanje zapusti še en tekmovalec. 

Sprva se bodo morali tekmovalci preizkusiti v lazanji, ki jo bodo pripravljali zgolj za enega sodnika, izziv pa bo nenavaden, saj bo morala biti lazanja klasična, morska ali celo sladka. A najslabši se bodo morali preizkusiti v izločitvenem testu, tekmovalci pa bodo tako ugotovili, da jih bo iskrenost tokrat drago stala. Že na avdiciji za šov so morali namreč odgovoriti na vprašanje, katere jedi ne marajo, in prav z njo bodo morali dokazati, da si zaslužijo obstoj v tekmovanju. 

Sodniki MasterChefa namreč sovražijo besede 'Tega pa ne jem, tega ne maram, tega nočem,' in zato se jim zdi še toliko pomembnejše, da zna bodoči zmagovalec ali zmagovalka pripraviti tudi jed, ki mu sicer ne diši. Njihova navodila za izločitveni test si oglejte v spodnjem videu.

Tekmovalci bodo tako pripravljali vampe, ješprenj in tofu. Kdo se bo odrezal najslabše, si oglejte nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa na VOYO.

Za ogled vsebine z družbenih omrežij omogoči piškotke družbenih omrežij. Omogoči piškotke

Nove epizode kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija lahko zdaj spremljate na POP TV že ob 20.00.
Nove epizode kuharskega tekmovanja MasterChef Slovenija lahko zdaj spremljate na POP TV že ob 20.00.FOTO: POP TV