Zadovoljna.si
MasterChef - Jerneja Torfenik Dimnik in Ana Potočnik

Oddaje

Osramočena tekmovalka: 'Mi tega ne delamo!'

M. A.
27. 03. 2020 07.46
1

Nocoj na POP TV prihaja nova epizoda 6. sezone šova MasterChef Slovenija, ki jo lahko po novem spremljate vsak petek ob 20.00. Tekmovalci bodo postavljeni pred prvi skupinski izziv, ki pa bo prav poseben, za eno od tekmovalk pa še posebej boleč.

V nocojšnji oddaji šova MasterChef Slovenija bodo sodniki tekmovalce razdelili v štiri skupine, ki bodo tekmovale druga proti drugi; sprva dve, nato drugi dve, zmagovalki obeh krogov pa se bosta borili za odhod na balkon. Tekmovalci bodo morali zgolj prek kamere pri kuhanju opazovati Luko Jezerška in Karima Merdjadija, enako jed pa bodo lahko začeli kuhati šele, ko bodo ugotovili, kaj dejansko pripravljata.

'Masterchef' Gašper Kramar v 1 letu izgubil 100 kg
Preberi še
'Masterchef' Gašper Kramar v 1 letu izgubil 100 kg
Tokrat bosta kuhala tudi dva izmed sodnikov.
Tokrat bosta kuhala tudi dva izmed sodnikov.FOTO: POP TV

Nocoj boste videli, kaj se zgodi, ko sta obe skupini samozavestni pri pripravi povsem različnih jedi. Medtem ko bo ena skupina polna sama sebe in bo glasno prepevala in se hvalila že vnaprej, bo druga skupina bolj zadržana in bo čakala odločitev sodnikov. Na tapeti pa bosta predvsem dve tekmovalki, Jerneja Trofenik Dimnik in Tanja Pirc, saj bosta njuni ekipi vse upe polagali v njuno razumevanje prave jedi. Medtem ko bo ena slavila, bo druga šokirana in osramočena: 'A me ti za***avaš?! Mi tega doma nikoli ne delamo,' si bo mrmrala, medtem ko se bo druga ekipa zmagoslavno povzpela na balkon. Ne zamudite napete in zabavne epizode nocoj ob 20.00 na POP TV, že zdaj pa si jo lahko ogledate na VOYO.

Dve ekipi bosta vse stavili na Jernejo in Tanjo.
Dve ekipi bosta vse stavili na Jernejo in Tanjo.FOTO: POP TV
Nova epizoda 24 ur pred televizijsko premiero že na VOYO.
Nova epizoda 24 ur pred televizijsko premiero že na VOYO.FOTO: POP TV

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493