Zadovoljna.si
MasterChef

Oddaje

Tekmovalce čaka največje presenečenje te sezone

M.S
22. 05. 2024 05.00
0

V tokratni oddaji MasterChef se bodo tekmovalci soočili z najbolj ganljivim presenečenjem te sezone, ko se jim bodo v kuhinji pridružili njihovi najbližji. Čaka jih še dodatno presenečenje, saj bodo prav oni izbrali dve sestavini, s katerima bodo morali pripraviti dve glavni jedi.

V tokratni oddaji MasterChef se bodo tekmovalci soočili z najbolj ganljivim presenečenjem te sezone! V kuhinji bodo zagledali svoje domače in prijatelje. Tekmovalci bodo še bolj presenečeni, ko ugotovijo, da bodo njihovi najbližji izbirali sestavine, s katerimi bodo kuhali ter jim tudi pomagali pri pripravi jedi. Tokrat v kuhinji ne bo vladala tako napeta energija, saj se bosta širila smeh in sproščenost, a hkrati jih čaka nekaj izzivov. 

Druga sezona serije Skrito v raju je že pred vrati
Preberi še
Druga sezona serije Skrito v raju je že pred vrati
S takšno lepotico je poročen Mojmir Šiftar
Preberi še
S takšno lepotico je poročen Mojmir Šiftar

Nekateri tekmovalci bodo navdušeni nad izbranimi sestavinami, medtem ko drugi ne bodo mogli verjeti, da so ravno njihovi najbližji izbrali sestavine, ki si jih niso želeli uporabiti. Za tokratni izziv bodo iz dveh izbranih glavnih sestavin v 85 minutah pripravili dve jedi. Ves čas kuhanja bo odprta tudi trgovina, prav tako imajo na voljo dodaten par rok, ki jim bo pomagal. V spodnjem videoposnetku si oglejte, kako so tekmovalci sprejeli svoje najbližje v kuhinjo MasterChefa.

MasterChefa ne bomo več spremljali ob četrtkih, tak je nov spored
Preberi še
MasterChefa ne bomo več spremljali ob četrtkih, tak je nov spored

Oddajo MasterChef lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do srede ob 21.15! Za vse naročnike pa je vsaka epizoda 24 ur prej na voljo za ogled na VOYO!

Ste tudi vi kralj svoje kuhinje? Izkoristite svoje kuharsko znanje in spremenite svoje življenje. Prijavite se v novo sezono MasterChef Slovenija

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?


KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 471