Zadovoljna.si
MasterChef Slovenija 2024

Oddaje

Golob je Mateja stal mesta v tekmovanju

M.S
28. 05. 2024 05.00
0

V pretekli oddaji MasterChef smo spremljali napet izločitveni izziv, kjer so tekmovalci pripravljali jed z golobjim mesom. Tokratni izziv pa je prinesel poraz Mateju Muhviču, saj ni uspel zadovoljiti sodnikov.

V pretekli oddaji MasterChef smo spremljali izločitveni test med Dano Ilić, Julijo Bukvič, Lidijo Subašić, Domnom Beribakom, Blanko Ernišo in Matejem Muhvičem, ki so se prvič soočili z izjemno delikatno sestavino, kot je golob. Imeli so le dobro uro časa za pripravo lepe in elegantne restavracijske jedi. V tokratnem izzivu je zmagala Lidija, medtem ko se je na drugem koncu znašel Matej, ki tokrat ni uspel zadovoljiti sodnikov in se je moral posloviti od tekmovanja. 

Tekmovalce čaka največje presenečenje te sezone
Preberi še
Tekmovalce čaka največje presenečenje te sezone

Mateja je med pripravo jedi obiskal Luka Jezeršek, ki ga je opozoril, da ima polenta zelo velike koščke čebule in česna. Sodniki so pri tokratni nalogi še dodatno poudarili, da so pričakovali izredno natančnost in previdnost. Matej se je zato odločil, da bo polento pripravljal znova, kar ga je stalo časa, zaradi česar je njegov zaključni krožnik ostal nedokončan.

MasterChef Slovenija 2024
MasterChef Slovenija 2024FOTO: POP TV

Pred ocenjevanjem jedi je Karim Merdjadi tekmovalce vprašal o njihovih spominih na prve dni v MasterChef kuhinji. Poudaril je, da so od takrat vsi tekmovalci v svojih knjigah napisali veliko strani in da ima čisto vsak vsaj eno poglavje, na katerega so lahko ponosni. 

"Čeprav je teh poglavij pri meni malo manj, so zame vsa poglavja enakovredna, ker sem iz vseh slabih krožnikov in izzivov potegnil nekaj novega, nikoli nisem obupal," je priznal Matej. V spodnjem videoposnetku pa si oglejte, katera poglavja so najbolj zaznamovala tekmovalce.

MasterChefa ne bomo več spremljali ob četrtkih, tak je nov spored
Preberi še
MasterChefa ne bomo več spremljali ob četrtkih, tak je nov spored

Matej je prav tako poudaril, da si je postavil zaobljubo pregledati prejšnje jedi, preveriti svoje napake in jih doma rekonstruirati na boljši način. Preden je zapustil kuhinjo, je na koncu še zaupal, da verjame, da bo Jure letošnji zmagovalec. Vas zanima, kako je zmagovalka izziva Lidija pripravila goloba s pirejem zelene, gobovim zavitkom in rdečo peso? Več si preberite v spodnjem članku.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

Oddajo MasterChef lahko na POP TV spremljate od ponedeljka do srede ob 21.15! Za vse naročnike pa je vsaka epizoda 24 ur prej na voljo za ogled na VOYO!

Ste tudi vi kralj svoje kuhinje? Izkoristite svoje kuharsko znanje in spremenite svoje življenje. Prijavite se v novo sezono MasterChef Slovenija

Slovenska igralka priznala, da je končno našla tisto, kar je iskala
Preberi še
Slovenska igralka priznala, da je končno našla tisto, kar je iskala
Druga sezona serije Skrito v raju je že pred vrati
Preberi še
Druga sezona serije Skrito v raju je že pred vrati
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 478