Zadovoljna.si
Kmetija - prepir

Oddaje

Kakšna drama! Kaj takšnega se v Kmetiji še ni zgodilo

E.R.
18. 10. 2023 05.00
0

Na posestvu je izbruhnil prepir, ki se po svoji dramatičnosti ne more primerjati z nobenim do zdaj, glavni krivec pa je bila ponovno Mateja Šereg.

Marcel je bil na glasovanju s kamenčki izbran za prvega dvobojevalca, nad čimer pa se je Mateja še ure pozneje naslajala in ga zbadala. Njenim komentarjem ni ušel niti David, ki mu je tekmovalka že tako zamerila, da ji je namenil kamenček, čeprav je na začetku šova prisegel, da tega ne bo storil. "Še dobro, da nam je Patricija že prej povedala, kakšen si," se ni ustavila Mateja, Patricija pa je pojasnila:

Ženske skovale zlobni načrt, usoda tekmovalca visi na nitki
Preberi še
Ženske skovale zlobni načrt, usoda tekmovalca visi na nitki

"David je bil dolgo z nami oziroma v našem klanu, zdaj pa je videl, da bi mogoče dlje prišel s kom drugim in se je včlanil v SD (stranka Sami Dedi) in kadar ima zraven Marcela, se on čisto spremeni. Jaz mislim, da ima on občutek, da se mora Marcelu dokazati. Kadar ima priložnost, tako začne napadati punce, zato da ga bo Marcel pohvalil."

Prepovedana ljubezen na posestvu: "Sva kot Romeo in Julija"
Preberi še
Prepovedana ljubezen na posestvu: "Sva kot Romeo in Julija"

 David je nato Mateji rekel: "Ubogi tvoj otrok, ki to gleda," in s tem stopil na minsko polje. "Uboga tvoja partnerka," mu bo zabrusila nazaj Mateja ob podpori Patricije in Klare, saj bo priznala, da jo res zanima, kako se bo ona počutila, ko bo videla, da je v šovu poljubljal drugega moškega. 

Več o tem si lahko preberete v spodnjem članku na portalu Moškisvet.com:

Ponoči je pijan silil v posteljo sotekmovalca; ta si ni mislil, da je tako razigran
Preberi še
Ponoči je pijan silil v posteljo sotekmovalca; ta si ni mislil, da je tako razigran

Prepir se bo nato vztrajno stopnjeval, zaradi česar bo Mateja povsem izgubila nadzor nad sabo, pograbila njihove načrte za izdelavo čebelnjaka in jih odnesla sosednji družini. Moški tekmovalci niso mogli verjeti svojim očem, najbolj pa je bil zaradi tega žalosten Žan (avtor načrtov), ki je dejal: "To se mi ne zdi lepo od Mateje. Dobila je črno piko pri vseh nas. To se res ne dela. To je čista zloba."

Mateja se bo nato vrnila k svoji družini in se pričela dreti na Davida. Zabrusila mu je, da je prvič in zadnjič omenil njenega sina, nato pa zapustila prizorišče. Moški člani družine so se nato strinjali, da mora imeti Mateja težave s psiho, da se je tako razburila, David pa je zaključil z mislijo: "Mislim, da Kmetija 2023 ni primeren poligon za stresanje teh težav na ostale."

Ta prepir  bo imel velike posledice za nadaljnji potek šova! Kakšne in kako drastične, pa lahko izveste nocoj ob 21.00 na POP TV ali že prej na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493