Zadovoljna.si
Kmetija - Mateja

Oddaje

Njena škodoželjnost ne pozna meja, izdala bo lastno družino

E.R.
19. 10. 2023 05.00
1

Tekmovalki bo prekipelo. Odločila se bo, da bo dokončno zarila nož v hrbet svoji družini in sabotirala nalogo ter s tem svoji družini zagotovila poraz pri tedenski nalogi.

Mateja Šereg se je zaradi nedavnega spora z Davidom Resnikom, o katerem si lahko več preberete v članku spodaj, odločila bojkotirati delo pri tedenski nalogi, zato je zadnji dan cel prespala. Sedaj pa se je odločila, da bo svojo taktiko še nadgradila in tako svoji družini zagotovila poraz pri opravljanju tedenske naloge.

Kakšna drama! Kaj takšnega se v Kmetiji še ni zgodilo
Preberi še
Kakšna drama! Kaj takšnega se v Kmetiji še ni zgodilo

"Okej, punci. Jaz sem se odločila. Če sem začela sabotirati, bom tudi končala to sabotiranje. Res si zelo želim videti Marcela in Davida v areni, in če si lahko dobrine delimo, bomo sosedom za jajčka dale streho, panj," bo svoj zlobni načrt delila s Klaro in Patricijo, ki bosta vneto poslušali. 

Ženske skovale zlobni načrt, usoda tekmovalca visi na nitki
Preberi še
Ženske skovale zlobni načrt, usoda tekmovalca visi na nitki

Patriciji pa se bodo ob tem porodili dvomi, zato jo bo vprašala, če je to res dobro premislila. "Ja," ji bo zatrdila Mateja, Patricija pa bo še vedno skeptična, saj se zaveda, da bo to pomenilo, da bodo naslednji teden mogle iti one v dvoboj. Mateja ji bo nato sicer obljubila, da se bo v tem primeru ona žrtvovala in da bo dala sto odstotkov od sebe, da naslednji teden zmagajo pri tedenski nalogi ter se tako dvoboju izognejo.

Patricija pa kljub temu še vedno ne bo zadovoljna, saj bo na samem povedala: "Ona bi se žrtvovala, pa potem mogoče mene in Klaro zmagala in vrgla ven. Ne, ne, hvala za tako žrtev!"

 Bo Mateja uresničila svoj plan? Ji bo pri tem pomagala vsaj Klara? Kakšne spore bo to zanetilo znotraj hleva?!

Poraja se milijon vprašanj, na katera pa izveste odgovor z ogledom naslednje epizode resničnostnega šova Kmetija, ki bo na POP TV predvajana nocoj ob 21.00! Najbolj radovedni pa vabljeni, da si epizodo že zdaj ogledate na  VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493