Zadovoljna.si
KMETIJA - Mateja

Oddaje

Tekmovalka se bo znašla v hudi stiski

E.R.
03. 10. 2023 12.00
0

V resničnostnemu šovu Kmetija, ki ga na POP TV lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 21.00, se bo Mateja znašla v izjemno težki situaciji, ki ji bo privabila solze na oči.

Suzana bo nocoj hudo zbolela. Poleg kašlja jo bosta v posteljo polegla še vročina in tresavica, njena največja opora pa bo ob vsem tem Mateja, ki se je bo situacija zelo dotaknila.

"Zelo mi je težko, ko vidim Suzi. Ni čisto v redu. Zjutraj sva se pogovorili glede tistega, kar sva imela včeraj zaradi palačink. Danes pa res ni tista prava Suzi in me zelo skrbi za njo," bo sprva povedala. "Ni mi v redu, da je taka, res mi je težko zanjo. V bistvu mi je zelo težko, da ljudje, ki mi veliko pomenijo, trpijo. Ni mi prijetno, ker se tudi jaz potem ne počutim. Nisem jaz jaz, če je ena oseba tako boga," bo še dodala v solzah.

Na robu joka je razkrila: 'To se ni zgodilo prvič'
Preberi še
Na robu joka je razkrila: 'To se ni zgodilo prvič'

Na koncu bo priznala, da Suzanino zdravstveno stanje ni edino, kar jo bo užalostilo: "Se mi zdi, da sem malo, ne izgubljena, ampak ... Zdi se mi, da sem, odkar je Gregor odšel, ne vem ... Zelo potrebujem pozitivno energijo tukaj notri in zelo me muči, da je tukaj notri trenutno ne najdem v nobenemu več. Zelo pogrešam Gregorja, res!"

 Bo Mateja našla žarek pozitive, ki ga potrebuje za obstanek? In kaj se bo zgodilo z ubogo Suzano? Vse to in še več izveste na POP TV nocoj ob 21.00 ali pa že prej na VOYO.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

 

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493