Zadovoljna.si
KMETIJA - Mateja

Oddaje

Tekmovalki prekipelo: "Dovolj imam tega!"

E.R.
01. 11. 2023 05.00
1

Včeraj je resničnostni šov Kmetija zapustila Klara, kar je izjemno prizadelo Matejo, ki je priznala, da ima dovolj tega, da jo vedno zapustijo ljudje, ki jih spusti blizu.

V zadnji epizodi Kmetije se je v areni za obstanek borila Klara. Pri tem je bila proti Marcelu žal nemočna, zato se je morala iz boja za glavno nagrado posloviti. Mateja ob tem ni mogla skrivati svojega razočaranja.

"Na vsakega, ki se tukaj notri navežem, gre, tako da se bom ta teden zelo posvetila Marcelu. Postala bom njegova najboljša prijateljica. Zelo ga bom imela rada, res. Hočem, da imava zelo dober odnos. Kuhala mu bom, prala mu bom, da se bo oseba res navezala na mene, ker si ga pa res želim bolj spoznati, da še njega spustim blizu pa da gre še on domov," se je najprej pošalila, nato pa resno dodala:

"Dovolj imam tega. Ne vem, kaj delam narobe, da spustim blizu dekle, ki mi je dejansko kot hčerka, potem pa gre."

Kako se bo Mateja dejansko soočila s ponovno izgubo drage osebe v šovu lahko izveste z ogledom naslednje epizode resničnostnega šova Kmetija, ki je že na voljo na VOYO ali pa počakate do 21.00, ko bo na sporedu na našem POP TV programu.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?

KOMENTARJI (1)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 493