Zadovoljna.si
Mattia Rutar

Oddaje

Mattia prepozen, jutri se bo boril z Ambrožem

M. A.
07. 10. 2021 05.00
0

Mladi Koprčan Mattia Rutar je bil ta teden s strani svojih sotekmovalcev v Kmetiji izbran za drugega dvobojevalca, predvsem zato, ker ima zaradi svoje moči veliko možnosti pri izločitvi Ambroža Vahna Kralja, ki trenutno velja za največjo konkurenco. Mattia pa še vedno upa na preobrat; potem ko je Poloni Kranjc 'ukradel' nalogo stricev iz ozadja, po vsem posestvu vročično išče naslednji namig, ki bi ga rešil dvoboja v areni.

Sicer niti Polona Kranjc niti Mattia Rutar, ki je nalogo stricev iz ozadja prevzel od nje, ne vesta, kakšno nagrado prinaša pravilno rešena naloga, a slednji se je odločil, da ga bo ta zagotovo rešila arene, zato se že ves teden mota okrog po posestvu in vročično išče naslednji namig, ki bi ga pripeljal do tako želene nagrade. Da nekaj išče in da se poskuša izogniti areni, na posestvu čivkajo že ptički, saj se Mattia tega niti ne trudi skriti več, je pa res, da se zaveda, da se mu čas vse bolj izteka. Tokrat bo o svoji nalogi nekaj več Romani Lavrič povedala tudi Nina, medtem pa bo Mattia še vedno iskal naslednji namig.

Ni pa Rutar edini, ki se sprašuje, kaj se bo zgodilo, če reši nalogo, tudi ostali tekmovalci na posestvu se sprašujejo, ali lahko dvoboj v areni res še poteka drugače, kot pričakujejo, nervoza pa je zato na vrhuncu. Razkrivamo, da Mattia naslednji namig sicer najde, a prepozno, saj je zvečer že čas za odhod v kajžo, zato bomo jutri spremljali napet dvoboj med njim in Ambrožem. 'Če se ne vrnem, igrajte pošteno igro in bodite to, kar ste,' jim bo Ambrož dejal pred slovesom, Mattia pa bo v svojem stilu hudomušno pripomnil: 'Naj vam ne piha veter v oči.' Najbolj neučakani si lahko tako nocojšnjo epizodo kot jutrišnji dvoboj že ogledate na VOYO, sicer pa ne zamudite epizode nocoj ob 21.00 na POP TV.

Mailing

Oddaje

Si že prijavljen na vse naše e-novice?
Ambrož bo pred odhodom v kajžo Nini napisal posebno pismo.
Ambrož bo pred odhodom v kajžo Nini napisal posebno pismo.FOTO: POP TV
Kmetija
KmetijaFOTO: POP TV

KOMENTARJI (0)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

PRAVILA ZA OBJAVO KOMENTARJEV
ISSN 2630-1679 © 2021, Zadovoljna.si, Vse pravice pridržane Verzija: 399